Bir garip start&stop sorunu..
Merhabalar arkadaşlar. 2011 model punto evo mylife sahibiyîm. Bugüne kadar kapı menteşeleri hariç çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ancak bugün bir arkadaşımın arabasına benim aractan akü aktarımı yaptık. Ne olduysa ondan sonra oldu; yolda giderken durduk yere s&s devreden çıkıyor ve sarı ünlem işareti yanıyor. Paneldeki s&s tuşuna basıyorum ekranda s&s devrede yazıyor ancak ışık sönmüyor ve devreyede girmiyor. Kontağı kapatıp tekrar açıyorum sorun düzeliyor ama 250 mt sonra yine aynı... Sorun ne olabilir sizce tşk ederim şîmdiden
Ynt: Bir garip start&stop sorunu..
Sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama servise gidince akuden takviye yaptiktan sonra boyle oldugunu soyleme yoksa garanti disi birakabilirler.Akuden takviye yapmak zararli dijital agirlikli araclarda..
Htc Hd 2 ile 'tan gonderiyorum..
Bir garip start&stop sorunu..
Elektikten anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Takviye niye aracı etkiliyor. Zaten akü aracı çalıştırmaya yeten akımı sağlıyor sonrasında pek kullanılmıyor. Başka nir aracı çalıştırmak nasıl etkiliyor? Her cihaz kendi ihtiyacını alır zaten aküden. Sorun çıkması garip geliyor.
Cevap: Bir garip start&stop sorunu..
Bu sorun çözüldümü acaba ?
akünün şarjı azalndığında devreden çıkar kitapçıkta yazıyor akünü dolacağı şekilde bir yolculuk yapın düzelir muhtemelen
ben lpg taktıgım günden beri calısmıyo
ne yapabilirim