Yeni clio 3 dizel 90bg test ettim
Arkadaşlar bugün arkadaşıma almak için reno bayine gittik önce dacia stepway dizele baktıkmaraç iri yapılı ancak tam bir kola kutusu tın tın ses geliyo hemen renaulta geçtik ellerinde clio 3 yokmuş hepsi opsiyonlu ve 3 ay sonraya gün variyolar yanlız 17 000 km de girtlağa kadar dolu clio 3 diesel 90 lik vardı 0 fiyatı üstündeki donanımlarla 47 000 tl idi 39 500 e anlaştık araç full donanımlı anahtarsız çalıştırma güzel araca binince sadece starta basıyosunuz aracın motoru çabuk ısınsın diye motora giriş yapan tüm panellerin hepsini otomatik kapatan sistem var ses sistemi iyi yanlız dokunmatik ekran zayıf yani cep telefonu gibi hassas değil araçın cc si vardı viets geçişleri oldukça kemikli ve belirgin 90 km de hafif bayır yukarı 1600 devirde rahat ilerliyodu yanlız gaz tepkileri bana isteksiz geldi yani benim puntom daha seri italyan nede olsa ne yapça belli olmuyo cliodasa sanki bi vagonda raylarda ilerliyorum gibiydi yani yol tutuşu iyi tren gibi kararlı ilerliyo pedallar birbirine yakın sert ve 4cm kadar boşlukları var ayaklarım birbirine deyiyordu dizel punto kullanmadım bişey diyemem ama benzinli puntomla mukayese edemem performans olaraksa üzerinden atlarım yani forever punto......1.4 multi air sadece tasrruf olarak tercih ederim benim puntomda 47 000 tl olsa neler olmazdı araç bana dar geldi punto daha geniş ama clionunda arkası daha geniş araca dösemeye değene kadar yüklendim ama yinede o kendini bozmadan istikrarlı hızlandı tam bir ekonomi aracıydı 47 000 tl olsa wolsvagen golf tsı alırım şahsen benzinlinin keyfi başka ne ses ne bişey arkadaş alınca dahada bızıklayıp inceliycem ama megane sport tourerde gözüm kaldı 71 000 tl cik kısa yazdım affedin herkeze ii geceler
Yeni clio 3 dizel 90bg test ettim
Senede maximum 2000km yol yaparım arabamla. 1.8 olsa 2.0 olsa benzinli derim:)
Sent my iPad 2 using HD
Ynt: Yeni clio 3 dizel 90bg test ettim
*** atmak gibi olmasin ama 47 bin o araca verenler c segment alsinlar.paraya yazik.
Saygilarimla BBYILDIZ