Daha önce foruma eklendi mi bilmiyorum ama izleyince görmenizi istedim. Bu hasta ruhlunun yaptığı insanların hayatıyla oynamak değilde nedir ?
e5 makas c180 " SON NOKTA " - YouTube
Printable View
Daha önce foruma eklendi mi bilmiyorum ama izleyince görmenizi istedim. Bu hasta ruhlunun yaptığı insanların hayatıyla oynamak değilde nedir ?
e5 makas c180 " SON NOKTA " - YouTube
Zaten metrobüs hattı girdikten sonra, daracık 3 şerit yaptılar orayı. yan yana gidiyor araçlar. bu adrenalin bagımlısı arkadaşta yaptığı hareketi geçtim tam da yerini seçmiş anasını satayım. ayrıca şanslı adammış şimdiye kadar bir kaç kere ölmüş olması gerekirdi.
Bazı yerlerde kıl payı kurtardı adam. O kritik anlarda arkasında kalan araçlar nasıl panik yaptı kim bilir.Hele Edirne kapıya doğru giderken sağda park etmiş arabaya kesin vuracak dedim.
Ayni ben ya ;)
Bu tarz araba kullanan kişileri ben direk plakasını alıp şikayet ediyorum ben trafikte oldukça dikkatliyimdir iyi şöför deyil kurallara uyan şöför olmak için çabalıyorum kendi canımı geçtim arabada çoluk cocuk taşıyorum en son bir yolculukta kamyon söförünün dikkatsizligi yüzünden kaza atlattım hemen şikayet ettim ilk çevirmede kamyonu çevirdiler bende durdum şikayetimi tekrar ilettim yasal haklarımı kullandım ve sag olsunlar trafik ekipleri ilgilenip cezai şartı uyguladılar gözümün önünde herkes daha duyarlı davranıp haklarımızı kullansak en azından kazalarda azalma olur düşüncesindeyim
şikayet edince takmıyolar be.
arkadaşı kutluyorum cesareti yüksek seviyede :D
Bizim arabalarla yapsa 3. makasta spini atmıştı zaten :)
hiç birine acımam da bi garibana sebep olur ona acırım yapmayın kardeşim yapmayın
Sonuna kadar izleyemedim bile ama ne azından 50 tane insanın hayatıyla oynamış, şükür ki bir şey olmamış. Ben bu kadar pahalı bir aracı alabilecek olsam, ayrıca bu kadar hıza, makasa meraklı olsam, param da olduğuna göre giderim pistte eğlenirim. Rally pilotu olmak için eğitim alırım, bu enerjimi iyi yönde harcarım yani. Gidip başkalarının hayatıyla oynamam.
Takala atarkenki vidosunu ne zaman çekecek acaba?
Dün akşam Plevne caddesinde böyle biri gidiyordu. Aktasin orada polisler uygulama yapıyordu. Araç bir ara sağda durdu ve geçtim. Polislerin uygulama yaptığı yerde durdum ve şu marka araç tehlikeli araç sürüyor birazdan geçecek dedim. Polis ne dese beğenirsiniz herkeste 2-3 telefon var elbet biri 155 i arar dedi. 155 ide bir kaç kez vurguladı adam. Polis öyle diyince ters ters bakıp ayrıldım. Yeri gelince canımızı mulkumuzu emanet ettiğimiz polislere en ufak bir güvenim yok. Hayatımda 3 kez polislik işim oldu hepsinde de böyle ukala cevaplar almıştım.
GT-S5830 cihazımdan 2 ile gönderildi
bu aracın kullanan tam bir sopalıkmış. kendi hayatını boşver de milletin canını tehlikeye atmaya hiç hakkı yok.
Bu adamın yine direksiyonu ve altındaki aracı iyi.
Dün bi video izledim herif makasa girerken sellektör yapıyor gelene geçene :D ulan madem bi b*k yiyorsun niye sellektör atıyorsun :D
Bazı geçişlerde aracın ön kapıdan sonrası yok sandım :)..Kime ne kazandırıyor bu makaslar anlamış değilim..
Haberlerde kaza haberi olarak izlettirdikleri E5 te can pazarı videoları, işte bu dingilin ölüm videosu ya da sebep olduğu ölümlerin videoları. . .
Ben bu tip adamları sıkıştırıyorum bilerek ki yaptığı işin tehlikeli olduğunu anlasın..
2. Sirada calan muzik iyimis ismini bilen varmi