2011 EVO Dynamic Beyaz...
İyi forumlar arkadaşlar. Acil nakit ihtiyacımdan dolayı EVO mu satmak zorunda kaldım.
Araç bilgileri aşağıdaki gibidir;
Araç Bildiğiniz üzere "Fiat Punto EVO Dynamic" modeli olup, en dolu modeldir. 2011 Haziran Ayında FIAT ANA BAYİİ Bursa Birmot'tan alınmıştır. Bakımları aksatılmadan İzmit yetkili FIAT servisi Efsane Oto'da yapılmıştır ve garantisi devam etmektedir. Servis kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Muadillerine göre gayet ekonomik bir araçtır. Şehir içi / Şehir dışı karışık 100 km'de ortalama 4,6lt yakmaktadır. Aracı alırken ekstra olarak orjinal kauçuk paspasları ve orjinal ilkyardım setide temin edilmiştir. Değişen herangibir parçası, boyanan herangibir yeri, eziği, çiziği vs. kesinlikle bulunmamaktadır. Lastikleri orjinal olup, Continental Eco Contact 3 markadır. 33.500 km yapmasına rağmen aşıntı söz konusu değildir (en az 20.000km daha kullanılabilir). Stepnesi hiç kullanılmamıştır. Döşemelerinde herangibir aşıntı vs. bulunmamaktadır. Yakıtı 33.500km boyunca OPET'ten alınmıştır ve km bilgileri Fiat'ın Yakıt Garanti Sistemi Kartı'na işlenmiştir. Arayan arkadaşlara, şasi numarası vs bilgilerini verebilirim. Aracı istediğiniz Fiat servisine, özelservise, eşinize, dostunuza vs. sorgulatabilirsiniz ve ekspertize sokabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacım olduğu için aracımı satmaktayım.
Gercekten bu performansa, yol tutuşa, frenaja ve düşük yakıt tüketimine sahip bir aracı üzülerek satıyorum.
Fiyat olarak 32.000tl düşünüyorum. Özel mesajdan ulaşan arkadaşlara telefon numarası verebilirim. İlgilenenler için şimdiden teşekkür ederim...