Bitmek bilmeyen fren ıslık sesi
arkadaşlar merhaba çok büyük bir sıkıntım var.. 'ın bile çözemediği tek sorun olarak tarihe geçti ztn :) frenlerimden sürekli ıslık sesi geliyor.. tam 4 adet balata değiştirdik sonuç hep aynı..yeni gıcır gıcır balatada bile ses yapıyor.. ilk takışta sorun yok ama 1 hafta geçmeden başlıyor.. diskleri tornalatmıştık bir süre sonra yine yaptı.. çaresi yokmudur kafayı yemek üzereyim.. en son çare diskmi değiştireyim.. muhakkak bir çözüm yolu olmalı!
Ynt: bitmek bilmeyen fren ıslık sesi..
Disklerin ani isinip soguyor mu yani cok frenden sonra aniden suuya girdigin oluyor mu? Oluyorsa sementasyon yani disklerinde sertlesme olmus olabilir...
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ynt: Bitmek bilmeyen fren ıslık sesi
Alıntı:
wosswoss Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba çok büyük bir sıkıntım var.. 'ın bile çözemediği tek sorun olarak tarihe geçti ztn :) frenlerimden sürekli ıslık sesi geliyor.. tam 4 adet balata değiştirdik sonuç hep aynı..yeni gıcır gıcır balatada bile ses yapıyor.. ilk takışta sorun yok ama 1 hafta geçmeden başlıyor.. diskleri tornalatmıştık bir süre sonra yine yaptı.. çaresi yokmudur kafayı yemek üzereyim.. en son çare diskmi değiştireyim.. muhakkak bir çözüm yolu olmalı!
yeni disk alalım demiştir.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Valla genelde yavaslama aninda frene yavas bastigimda oluyor.. disklerden oldugunu sanmiyorum ama en son care onu degistirecez seramik balata fln takacaz diyodu
Ynt: Bitmek bilmeyen fren ıslık sesi
Benimki ötmüyo :-)
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.