Arkadaşlar bagajın üstündeki korumayı zorlarken -sanırım- en arkadaki cam ile sağ arka camın ortasındaki kısım çıktı. Dişler ve mandallar var gibi ama birürlü takamadım. Bunun nasıl takılacağını bilen varmı acaba
Printable View
Arkadaşlar bagajın üstündeki korumayı zorlarken -sanırım- en arkadaki cam ile sağ arka camın ortasındaki kısım çıktı. Dişler ve mandallar var gibi ama birürlü takamadım. Bunun nasıl takılacağını bilen varmı acaba
Resimli paylaşın hocam, yardımcı olacak bir arkadaş çıkacaktır.
Tam anlayamadığım için yorum yapamıyorum.
Valla bende anlamadım
Bagaj korumalığı ne? Bagajı neyden koruyacağız?
Bagajın üstündeki pandizot mu?
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
bende anlamadım. resim daha ii olur. :)
sanırım iç kısımda arka direkte olan plastik parçadan söz ediyorsunuz. geçenlerde benimde çıkmıştı. plastik tırnakları kırılmıştı,ben de tırnakların olduğu yerlere silikon sürüp taktım. eskisinden daha sağlam oldu :)
aracınız neki :)
Bagajı açtığımızda bagajla birlikte açılan bagajın üzerini örten pandizotun ayaklarının geldiği yerdeki plastikten mi bahsediliyor?
Eğer orasıysa bende de kırık orası :)
Oraya geçmeli bir parça var , bulma şansımız varmı o parçayı :)
Valla ilk arabası olunca insanın derdini anlatmakta güçlük çekiyor pandizot sanırım neyse artık ismi bagajın üstündeki :D GP aracım. Evet plastik parça çıktı mandalları oturtamadım bitürlü nasıl bir slikon sürdünüz acaba? Bugün akşama doğru fotoğraf eklemeye çalışacağım
bizim puntolardaki şu kısmı düşünün işte diyeyim ya da
https://i.imm.io/YlTf.jpeg
Hocam orası nasıl düştü ? Sökmek istesek sökülmez meret.
Geçmiş olsun.
Umarım daha önce başına gelen bir arkadaşımız olmuştur da yardımcı olur.