Arkadaşlar sonunda navitech marka indash aldım gayet uygun bir fiyata ve bugün bağlantısını yaptım. Beğeninize sunuyorum. Totalde hepsinin maliyeti bana. 600 tl gibi bi rakam oldu. Resimler kötü çıkmış daha iyi görünüyor.
Printable View
Arkadaşlar sonunda navitech marka indash aldım gayet uygun bir fiyata ve bugün bağlantısını yaptım. Beğeninize sunuyorum. Totalde hepsinin maliyeti bana. 600 tl gibi bi rakam oldu. Resimler kötü çıkmış daha iyi görünüyor.
Çok başarılı olmuş gerçekten. Güle güle kullanın. Keyfi tartışılmaz kafalıkların ve İndah'ın.
güle güle kullanın güzel olmuş bende düşünüyorum bu ındash teypten navtech DTV7500 modeli,sanırım sizinkide o,tavsiye edermisiniz?
çok güzel olmus gercekten de ben cok begendim ..
hayırlı uğurlu olsun güzel olmuş
iyi günlerde kullanırsınız umarım
Bence harika olmuş baskanım...Gule gule eskit...
Tebrik ederim kardeşim etti 2.Herzaman bu olayı savundum işte en güzelini yapmışsın indash'sız olmaz kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Gayet güzel güle güle kullanın
Sent my iPad using
Teşekkür ederim herkese. Evet teyp navitech dtv-7500 ve tavsiye ederim orjinaldense gayet başarılı bluetooth özelliği mükemmel bence.
güzel olmuş güle güle kullanın..
Bu teybin fiatı ne kadar ?
hayırlı olsun güzel olmuş güle güle kullan başkan..
Hayırlı uğurlu olsun başkan. Güle güle kullan :)
hayırlı olsun güle güle kullanın
Çalışmıyor ancak kart tipi kumandası var ve dokunmatik. Telefonu falan ekrana dokunarak çevirebiliyorsun. Bluetooth kit alsam dedim 150 tl. Bunda bi çok özellik var ve orjinal teyp e göre ses kalitem baya arttı. Aman aman bi teyp değil ancak parasına göre özellikleri çok fazla.
Arkadaşlar bu arada başkan artık Birkan. Ayrıca iyi dilekler için teşekkür ederim.