Giderilemeyen motor arızası
arkadaslar ıyı gunler
ben ankaradayım.aracım 2006 m.jet 73 bg 110.000 km de.kasım 2012 de otoyolda trıger zıncırım koptu.çekıcı vasıtasıyla ızmıtte bır özel servıste aracımı 1500 tl ye yaptırdım.aracı teslım aldıgımda aracta ınaılmaz bır tıtreme mevcuttu.(aracın ıcınde tıtremekten yanınızdakıyle konusamayacak kadar)alısır alısır dedı usta benı yolladı.aracın olmadıgını bıle bıle aldık aracı ankaraya dönmelıydık.ankarada ınanılmaz bır sıslı duman ıla calısıyordu artık arabam.anakaradakı ustama göturdum.önce enjektorlerden baslandı kontrole enjektorlerde bı sıkıntı yoktu.kompresor olculdu ucuncu gözun cok az dorduncu gözun hıc kompresor vermedıgını söyledıler.sonra sılındır kapagı acıldı.sılındır kapağının fazlasıyla taslandıgını degısmesı gerektıgını söyledı.1150 tl ye sıfırını aldık.taktık.tıtreme bayagı azalmış duman kesılmıs ama araba pancar motoru gıbı calışıyordu.tekrar sokuldu motor tekrar enjektor kontrolu sok tak sok tak kapkcıya gıdıyor gelıyor ama soruna bı care bulunamıyor arababu arada tanıdık vasıtasıyla bıssuru usta motorcu gezıyor.herkes bır yerını sokuyor takıyor.sonunda bır yere gıttk aracın ust kapagında sıkıntı oldugunu soyledı.eksantrık değişti fıncanlar degıstı.bu arada araca harcadıgım para 4500 tl yı buldu.dun aksam yolda gıderken 20 km de hızda arabaya bır tıtreme gırdı sonunda motorun ıcınden bı ses bı tangırtı arabanın performans yıne yerlerde yıne eskıye dondu.
sızce bu arabanın sıkıntısı ne olabılır?