Fiyatlar gayet uygun bence.Yorumlarınızı bekliyorum.
https://imgim.com/d3c96ca6-ce4e-4e22...36fd073072.jpg
Printable View
Fiyatlar gayet uygun bence.Yorumlarınızı bekliyorum.
https://imgim.com/d3c96ca6-ce4e-4e22...36fd073072.jpg
Test video 8. etap:
Skoda Rapid lansmanı Viyana Bratislava 2012 - 8. ETAP - YouTube
En baz fiyatına baktığımızda punto ile aynı fiyat neredeyse. Üstelik sedan bir araç.Genişliği octavia kadar var mıdır acaba?
Fiyatlar çok makul duruyo.en full modeli 50 bin...
bana fiyatlar çok uygun geldi arkadaşar baya da şaşırdım 1.6 dizel elegance modeli bile 50 lira yahu gerçekten enteresan..
full linea daha ucuz neden şaşırdınız ki? skoda sonuçta. plastik kalitesi vw'yi aratıyor.
octavia olsun süperb olsun roomster olsun bence fiyatlarını hakeden güzel araçlardı..araçlarda wv altyapısının olması da sağlamlık açısından güzel..sırf linea ile farkını merak ettiğim için gidip inceleyeceğim :) birde plastik kalitesi wv yi aratıyo sözüne özellikle süperb için katılmıyorum..
superble passat bence aynı kaliteye sahip değiller.
Dün sabah İçerenköy de gördüm . Siyah renkliydi ve çok hoşuma gitti. Türkiye için çok çok ideal bir araç.
Çarpışma testinden 5 yıldız almış.
Skoda Rapid Crash Test 2012 - YouTube
Yalnız cam tavan donanımı yok hiç bi modelinde yanlış görmediysem?
Bu resim bana jetta yı anımsattı birden nedense :P
C sınıfı bir araç sanırım ama fiyatları uygunmuş tasarımı da çok kötü değil orta halli....
Bence gayet başarılı :)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
boyut olarak polonun sedanı olarak düşünün 4 cam otomatik ama sürücü kapısında sadece ön camları kontrol edebilinmesi için 2 düğme var arka camlar için düğme koymamışlar cam tavan seçeneği yok
Bu araç sanıyorum, Linea, Symbol, City, 301 e rakip olarak çıktı.İşçilik ve donanım mütevazi olabilir.Tabi görmek lazım,
Skodanın daha üst segmentlerdeki kalitesi VW kadar olmasa bile yine de kendi segmentlerinde sınıf standartlarının altında değil kesinlikle.Gerçi son model Fabiaların kalitesi bir öncekini aratıyor...
Lineanın rakipleri giderek artıyor