Araç seçimi ve bir kaç soru
Merhaba arkadaşlar, mart-nisan ayı gibi evo yu değiştirme kararı aldım aklımda bir kaç araba var gittim bugün araştırdım fiyat aldım birmot dan, yanlız kafama birşey takıldı 1.6 dizel guıletta 105 hp 320 nm tork ben bu aracın 1.6 dizelini bravo ile aynı sanıyordum bravo ise 120hp 300 tork bu ikiside multijet değilmidir aralarındaki fark nelerdir ? hangisi daha performanslıdır ? ( dizel araç düşünmüyorum fakat aklıma takıldı sorayım dedim :) )
Bu arada bayiden aldığım fiyat ve aklımdaki araba mito dur gulı için gitmedim fakat peder gulıyı daha çok beğendi ama nedense mito hoşuma gidiyor birçok parçası ise evo ile aynıymış meğer :) , ilk önce sciroccoyu gördük fiyatları uçuk ve içine binince golf havası var bir türlü sevemedim şu vw i :) ( vw birtek direksiyon tasarımında çok daha cezbetti beni fiatın minibüs direksiyonunu her araca uygulaması çok yanlışbir uygulama olsa gerek kocaman maşallah hepsi )
Uzun lafın kısası almak istediğim araç 1.4 170 hp lık benzinli motorlu Mito sarı renk düşünüyorum bir kaç opsiyonel ile 63 gibi bir rakkamdan bir kısım iskonto yapıldı fiyatın göre bu araç beni üzermi fikirlerinizi isteyecektim ? Aracı kullanmaktakı amacım tamamen fırlamalık yolda oynamak içindir o yüzden mito yu tercih ediyorum evo fire artık çok üzdü beni :)