Salıncak burcunu dağıttım :)
Bugün dışarı çıktığımda fark ettim.. Frene basınca bişey küt küt vuruyor. Yolda giderken gazı bas çek yaptım direksiyon çayır çimen geziyor :D
Pat küt falan özellikle çukurlarda içim gidiyodu. İndim arabadan ön tekerleri kontrol ettim, sol ön teker sanki arabanın bi parçası değilmişcesine oynuyordu bayağı bir boşluk olduğunu farkettim.
Ustaya götürdüm şikayetimi belirttim bi tur atıp geldi dedi salıncak burcun yalan olmuş..
Evden çıkma amacımda amerikan park yaptırmak ardındanda lip taktırmaktı :) yalan oldu tabi..
Sonra biraz araştırdığımda aracımın kronik sorunu olduğunu öğrendim. Cupraların salıncak burcunu takınca dahada iyi oluyormuş daha sağlam oluyormuş.. P.tesi günü sipariş vericem.
Ustaya fiyat falan sormadım öyle bi moralim bozulduki bugün yaptıracağım şeylerde vardı hevesim kaçtı :)
20-30 tl imiş araştırdığım kadarıyla salıncak burcu. Benim sıkıntı sol ön tekerde, çiftini değiştirmeli miyim? Sağ tekerde bi sıkıntı yok.
İmkânım olsa çiftini değiştiririm kafam rahat olur da babayada çok yüklenmek istemiyorum kendim yaptırıcam :)