Biraz geç oldu ama... arz ederim
merhaba arkadaşlar ben ekrem. 29 yaşındayım. sakaryalıyım. bilecik şeyh edebali üniversitesinde makina teknisyeni olarak çalışıyorum.
2006 yılında ankarada, cadde kenarına park edilmiş, ön görünümü (özellikle farlar) aston martin-arka görünümü ford focus olan aracı gördüğüm anda vurulmuştum:tongue00: hemen yakınına gidip içini de dikkatlice inceledim. bir arabayı araba yapan en büyük özelliği (iç donanımda) bence ön göğsü. baktım göğüs de 10 numara... evet, büyüyünce alacağım arabayı bulmuştum :rolleyes2:
almayı planladığım arabanın modelini bulmuştum bulmasına da, bunun için gerekli olan para henüz ortada yoktu. yıllar geçti ve (çok şükür) 2012'nin ağustos ayında 2007 model bi puntomuz oldu:D
daha sonra forum ile karşılaştım. yazdıklarınızın ne kadar faydalı olduğunu inanın tahmin edemezsiniz. kapı hoparlörlerinin değişiminden tutunda teybe aux bağlamama kadar. sanayideki ustaya artizlik yapıp, ona polen filtresinin yerini öğretmem de yine bu forumdaki arkadaşların fotoğraflı anlatımları sayesinde oldu. inşallah bende ilerleyen günlerde foruma bu tip katkılarda bulunurum.
hepinize ayrı ayrı sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum... kalın sağlıcakla