Otogazı nereden almalıyız ?
arkadaşlar gazı hangi marka tercih ediyorsunuz paylaşalım birbirimizle.? ben hatırı sayılır 4 firmadan sürekli alıp denedim ve sonuç olarak . PO gazın az gittiğini ve düşük performanlı olduğu kanatine vardım . shellgaz iki farklı istasyondan aldım arabayı vuruntulu çalıştırdığını gördüm . milangaz tam bir fiyasko çıktı zaten . sonuç olarak AYGAZ da karar kıldım . hem performans ve uzun gitmesi mükemmel . katkılı(fazla yağlı ) olduğundan çok karalanıyor fakat lpg zaten kuru yakıt motora yeterince zararlı,katkılı(yağlı) olması motor sağlığı için iyi değil mi? bırakın yağlı olsun 20 tl lik gaz filtremi 10 000 de değil de 6000 de değiştireyim motora faydalı olacaksa.. benim görüşlerim bunlar görüşlerinizi bekliyorum saygılar...
Ynt: otogazı nereden almalıyız ?
Lpgki aracim varken milangazdan aldim ve cok memnun kaldim.ayrica cokta ucuzdu.lpg isi biraz enteresan bence hem kit hemde arac seciyor.sende gitmeyen.lpg bende gidiyor gibi..
Otogazı nereden almalıyız ?
Bence düzenli olarak aynı istasyondan almaya çalışın. Sürekli PO alıyordum(çok nadir shell), bir gün başka bir semtten gaz aldım (opet euro! Lpg) inanın mahvoldu araba, gaz yemedi çekmedi 50 tl lik gaz 110 kmde bitti lanet ettim ne bastılarsa artık bilmiyorum. Gittim her zaman aldığım yerden aldım sorunsuz çok şükür.
Sent my iPhone using
Ynt: Otogazı nereden almalıyız ?
Bende aygaz aliyorum surekli eskiden filtreleri balcik kivaminda bir siviyla dolduruyordu ama simdi gayet temizlendi o durum. Cunku cogu lpg montajcilari opete sikayette bulunmuslar. Performansida gayet basarili