arkadaşlar bende 1.3 multijet dualogic var ben araca çeki demiri taktırıp max 600kg civarlarında tekne çekmek istiyorum sorun yaşarmıyım gerçi tekneyi hemen alamıyacağım ama kafama takıldı sorun yaşarmıyım acaba rampalarda fln diye
Printable View
arkadaşlar bende 1.3 multijet dualogic var ben araca çeki demiri taktırıp max 600kg civarlarında tekne çekmek istiyorum sorun yaşarmıyım gerçi tekneyi hemen alamıyacağım ama kafama takıldı sorun yaşarmıyım acaba rampalarda fln diye
600 kg ysa biraz zor gibi geldi bana... 300 kg a kadar sorun olmaz gibi geliyo...
Çekmesine çekerde çok yorarsın hocam. Fiber 3.65 teknemiz vardı ortalama 400 kg kadar geliyordu 1.3 corolla eski kasa araç ile baya zorlanıyorduk.
Ayıp ediyon nurettin abi ben alayım hayırlısıyla ya ıldırdaki adada yada çeşme civarındaki herhangibir adada yaprız rakı balık mangal :D tadından yenmez ama işte muhtemelen hemen alamıcam ama olsun alınca zaten haberiniz olur şöle keyfini çıkarız :D
Oda doğru abi haklısın ben sezon başında muhtemelen çeşmeye bırakçam orda kalacak sezon sonunda izmire getireceğim ben balık ve gezme amaçlı almak istiyorum önecelik balık amaçlı eskiden bukadar ugraştırmıyorlardı şimdi baya tefauratlı olmuş römorkada pilaka ruhsat vize istiyorlarmış baklaım nasıl başa çıkçaz
Eyw hocam çok sağol zodyak hiç kullanmadım hiç binmedim ama işte dediğim gibi artık mecbur BBYILDIZ dediği gibi sezon başı bırakçam sezon sonu çekçem izmire benim aklımda gezerim kuşadası çeşme fln öle kafama göre diye ama oda aracı baya zorluyacak :(
Hocam çok araştırdım şöyle güzel işe yarıyacak dünya olmasada ege karadeniz yada ege akdeniz,kktc arası gezebilecek birşey minimum 50,000 civarı haa 100,000 e güzel birşey olur ama benim hayalim katamaran yelkenli açıkça hem dengeli hem daha geniş hem marina bağlama ücreti pahalı hem kendi pahalı :D hayal dediğin böyle olur :D
ben fire dualogic ile yamaha r6 cektim hic sikinti yasamadim hemde kocaeli fatih arasi geldim gayet rahat gitmistik aractada. 3 kisi vardi