Cruise Kontrollü yakıt tüketimim
ustam sağolsun benim puntoyada el attı . Cruise kontrol işini halletti. 5.4 litre ortalamayla geldiğim yolu 100 km ye sabitledim ve 4.1 ortalamayla geldim. İzmir buluşmasından sonra Menemen çıkışında tripi sıfırladım. 100 km ye sabitledim aracı. Bilenleriniz vardı güzergah İzmir -Bursa yolu. Bol bol iniş çıkışlı kamyoncularla dalaşmalı , yer yer trafik ışıklı bir yol. Buna rağmen tüketim 4.1 litre oldu. Bursaya yakın bir yerlerde çektim videoyu..İmkanınız varsa mutlaka ama mutlaka taktırın. bir depoyla zor geldiğim yolu yarım depoya yakın mazotla geri geldim. en az 50 tl az yaktı. tabi hiç 6. vitese atamadım . 5. vites 100 km ye sabitledim..
.. Kanıt isterük diyenler olabilir :D buyrun buda videoyu..makine otomatik focus yaptığı için görüntü yer yer bulanık ama netleşiyor bekleyin
Grande Punto - YouTube
Ynt: Cruise Kontrollü yakıt tüketimim
Demek ki senin aracta bayagi az yakiyormus. Hayirli olsun.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
4 ay önce Ankara dan dönerken 130 km ye sabitledim. Araba da 17 NFS jant vardı. Ortalama 5,3 gösterdi yol bilgisayarı.
Hüsamettin hocama CC görüşleri konusunda katılıyorum, olmadık yerde reslememek lazım araba yeri tırmalıyor :D rampa aşağı fren olayına da katılıyorum..
Sent my iPhone using
Re: Cruise Kontrollü yakıt tüketimim
sanırım bizde yapacagız bu işi