Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic Model 28.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 111489763
gezinirken gördüm fiyat çok iyi ama neden bu kadar iyi araştırmak size kalmış :D
Printable View
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic Model 28.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 111489763
gezinirken gördüm fiyat çok iyi ama neden bu kadar iyi araştırmak size kalmış :D
Arabanın duruşu hiç hoşuma gitmedi ama fiyat gayet uygun zaten illaki bişey vardır sonuçta bu paraya satsa bile 2.000-3.000tl para kazanıyordur bu araçtan...
farları matlaşmış, ya da hdr efektini abartmışlar.
sel felan mı yedi acaba
dikiz aynalarının biri siyah biri gri, zaten ön tamponda epey değişik duruyor..
Araca arkadaslarım gitti baktı bugun engin'in ilanı uzerine haber verdim.
Boyalı ve değişenli cıktı abi dedi...Ustasınıda almıstı yanına.Bakmıslar her yerine.
Çok hor kullanılmıs.Döşemeler vs berbat durumdaydı dedi.
Motor konusundada kullanmıslar cok kotu değil demiş ustası.
Kazası belası varmı dedim ?
Satanlar Pek yanasmamıslar o tip şeylerle ilgili konusmaya alacaksanız alın modundalarmış...
Ayrıntılarını soramadım.Zaten pek anlamamda...
Araç full dizel ve bu fiyat kazası bişiysi olması muhtemel bnce de eğer yoksa çok uygun bi araç
acaba hasarı nekadarmış? yani çamurluk tampon vs. değişmesi boyanması benim açımdan çok önemli değil önemli olan kazanın büyüklüğü, ama dediğiniz gibi küçük kaza fiyatı bukadar düşürmez
4000-5000TL ucuz normalden.
bu araca bence perttır bende kendı evomu satıyorum 33.500 aynı dnamık modelı ama bende cam tavan yok ektra star stop var ayrıca kendım yaptıgım 16 jant ve yakohama performans yazlık lastık fk 5 cm spor yay sıs far zenon kıtlı ferarı kornası orjınal jantlarda sıfır goodyear kıslık lastık daha 1 ay olmadı alalı camlarda yagmurluk(ruzgarlıkta denılebılıyor) sadece bende on tampon boyalı ve aynalar oda sahsen kendım boyattım dıkız aynalarını kırmızya beyaza fena yakıstı :):):):)
Bence de aracın pert kaydı olabilir. Full evo bu fiyata olunca herşey beklenir.
arac fıyatı normalde 37 ıle 39 arası degısıyor cam tavanlı sonucta
Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 111441089
Bu araba daha cazip duruyor.
araç satılmış, 5 parçaboya ve sol ön kapı sacı değişikmiş başka birşey yokmuş dediğine göre alana hayırlı olsun :D
dizelde motordan korkarım arkadaş :)
bu arada 30 bin tl'ye 25-30 bin km evo dizel dinamik olur mu?
geçiş düşünüyorum da
farlar iyi durmuyor ayrıca koltuklar leş duruyor alan kişi inşallah faka basmaz..