arkadaşlar
Subaru forester ya da mitsubishi outlander 2004 - 2005 model otomatik hakkında görüşleriniz nelerdir.
Printable View
arkadaşlar
Subaru forester ya da mitsubishi outlander 2004 - 2005 model otomatik hakkında görüşleriniz nelerdir.
Halamın bir önceki aracıydı Forester.
Yakıt tüketimi 11 litreydi. Kocaelide kullanılıyordu araç.. Bastığında 14 - 15 görebilirsiniz rahatlıkla.
Bayan kullanıyordu aracı ama halam öyle yolda gördüğünüz solu kapatan cinslerden değil :D kapattığıda olur ama, eli sellektör kolundayken :)
İçi çok geniş ve ferah. Sunroofu ayrı bir hava katıyor. Kullanımı gerçekten çok keyifli..
Devirli kullanımı seven bir araç.
Bir depo benzin ile 400 km civarı yapılıyordu.
Parça sorunundan korkanlar var ama her parçası rahatlıkla bulunuyor bu konuda içiniz rahat olsun.
Şimdi Corolla var halamda, subaruyu çok aradığını ondaki rahatlığı ve keyfi bu araçta asla bulamadığını söylüyor..
O rakamlara alınacak harika bir araç bence. Tek sıkıntı benzin denilebilir.. O da lpg ile halledilebilir.
sanırım dikkatsiz kullanımda elde dağılacak bir araba değil.
birkan ben de aracı kocaeli de k.ark. ile kullanmayı düşünüyorum. altı sürtmesin, ilk çukurda dağılmasın, küçük araba olup da yolda taciz olmasın vs...yakıt konusu kanayan bir yara, ona yapcak bir şey yok.
Kesinlikle değil bence.. Özellikle kaportası çok sağlam.
Halam aracı Yahya Kaptan - Kyöd arası kullanıyordu. Arada eniştem alıyordu ( şöförlüğü çok iyi değil ) yahya kaptan - umuttepe gidip geliyordu.
Kullanımı çok keyifli, konforlu, geniş ve rahat bir araç. Yakıtı gözden çıkarttıysanız temizini bulup almak kalır geriye.
Mitsubishi hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden onu yazmadım.
LPG takılırken dikkat edilmesi gereken bir husus vardı. Tam olarak bilmiyorum ama 1 3 2 4 şeklinde takılması gerekiyordu yanılmıyorsam normalde 1 2 3 4 takılıyormuş. Yalan olmasın.. Eğer lpg düşünürseniz bunu mutlaka araştırın.
Lpg taktırıp öyle satmıştı halamlar.. Oradan aklımda kaldı.
Bende Subaru diyorum. Misubishi oto eleştirmenlerinden genelde olumsuz not aldı. Özellikle konsol kalitesiz malzemeden ve bomboş. Dacianın son modellerinde bile daha çok özellik vardır. Ama sağlamlık konusunda ne durumda bilemem.
lpg konusunda o dediğiniz durumun farkındayım. bu sefer lpg ye ihtiyaç duymayacağız yılda 5 7 bin civarı km yapacağımız için...şimdiki arabayı sürerken her kasis, çıkurda arabanın yarısını yolda bırakıyoruz gibi geliyor.
bencede subaru birkanın dediği gibi çok keyifli bir araç ve yürür aksam-kaporta olarak sağlam bir araçtır memlun kalacağınız kesin
kaskosu masraflı mıdır sizce
şirket şirket değişir tabi ama kaza geçmişi gibi konularda etken olur