SUNNY 4.3inc NAVİGASYON CİHAZI SN4NAV-09
EDS GÜVENLİK KAMERALARINA YAKLAŞILDIĞINDA UYARI
Piranha Sigma 4.3" I-go Amigo Navigasyon Cihazı
SIFIR İSMİNİZE FATURALI 24 AY GAR
arkadaşlar bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz.yardım lütfen
Printable View
SUNNY 4.3inc NAVİGASYON CİHAZI SN4NAV-09
EDS GÜVENLİK KAMERALARINA YAKLAŞILDIĞINDA UYARI
Piranha Sigma 4.3" I-go Amigo Navigasyon Cihazı
SIFIR İSMİNİZE FATURALI 24 AY GAR
arkadaşlar bu ikisinden hangisini tercih ederdiniz.yardım lütfen
piranha daha iyi gibi
ben önceden navitech kullanıyordum. memnundum ama camı patlatıp uçurdular. bi seferde piranha kullanmıştım ama arayüzü hoşuma gitmemişti. goodyear'la hediye verdikleri versiyondu..
Navitech kullanıyorum oldukça mennunum. Linkteki ürünü tavsiye ederim bendeki ürünün yeni modeli.
Navitech - Navigasyon, Ses ve Görüntü Sistemleri - Navigasyon Cihazları, Navigasyon Sistemleri ve GPS
Garmın nuvı'yi tercih ederim oldukça kullanışlı ve basit ayrıca araç kitide olarakta kullanıyorum.
Navitech QX-513 kullanıyorum memnunum incele derim.
navitech QX B432 serisini kullanıyorum gayet güzel :) laz uşağunu da yükledim yolculuklar baya bi komedi oluyo :D QX serisini tercih edin yeni nesil ...
garmin 1410 kullanıyorum
eski tip ama navigasyon işini kusursuz yapıyor :)
çin malı :) neredeyse 2 sene oldu gayet memnunum :) bilgisayarla ve programlarla aranız iyi ise bizzat yüklemesini kendiniz yapıyorsunuz hem de istediğiniz programın istediğiniz sürümü ile. speedcam vs her şey elinizin altında.
Navitech QX-513 , gayet kullanışlı ve başarılı.
+1
Zaten piyasadaki navigasyon cihazlarının büyük çoğunluğu Çin malı, Piranha ve Sunny de öyle.
Çin malı navigasyon cihazlarını keşfetmeden önce Navking marka bir navigasyon cihazı almıştım. Üzerinde gelen Route 66 hiç bir işe yaramadığı için araştırdım ve IGO8 yükledim.
IGO8 li halini çok beğenen iki akrabam da aynı cihazdan isteyince tekrar araştırdım ve IGO8 yüklü Piranha'yı Navking ile aynı fiyata bulup İnternetten aldım.
Gelen Piranha cihazlar Navking ile aynı çıktı. Sadece dış plastiği biraz farklıydı ama diğer her şeyi aynıydı.
Sonra Çin malı navigasyon cihazlarını keşfettim ve Navking'e verdiğim paraya pişman oldum, çünkü aynı cihazları yarı fiyatına almanın mümkün olduğunu öğrendim. Bir çok arkadaşıma ve akrabama Çin malı navigasyon cihazı aldık.
Çin malının dezavantajı ne? Programı ve harita güncellemelerini sürekli İnternetten takip etmek, acayip acayip forumlara üye olmak, altından çıkacak harita linkinin ne kadar güncel olduğunu bile görebilmek için 'Teşekkür' butonuna tıklamak, verilen dosyayı indirmek için rezil rüsva reklam sayfalarını tek tek kapatmak vs. Yılda yaklaşık 3-4 kez bunu yapmanız lazım.
Dosyaları indirdiniz, haritayı bir klasöre; radar gösteren dosyaları ayrı klasöre kopyala vs. vs.
Gelelim sorunuzun cevabına:
Piranha.
Bildiğim kadarıyla artık ömür boyu ücretsiz güncelleme imkanı veriyor. Programını bilgisayara kurduktan sonra 3-4 ayda bir USB den İnternete bağlı bir bilgisayara bağlamanız yetiyor, haritaları yasal olarak indirip ilgili yerlere kopyalıyor.
Üzerinde IGO var, Türkiye için en detaylı harita olan BaşarSoft haritasını kullanıyor. Radarların yerini o da gösteriyor.
Ha... "Laz uşağu" da yükleyebilirsiniz.
navking kulanan varmi arkadaslar ben bir turlu randuman alamadim bu aleten
Valla dedigim gibi arama ozelligi ciddi anlamda digerlerinden onde tutuyor. Turkiyedeki harita saglayicilarindan cok fazla bisey beklemiyceksin. Bi cok yeri google earth ten koordinat bulma yontemiyle bulursun. Ama navking arama ozelligi digerlerinden ustun bence.
Sent my iPhone using
Burda belirtmem mumkunmu bilmiyorum ama bir navigasyon forum sitesinde detaylariyla anlatiliyor. Hatta kaç inç lik ekranin olursa olsun navkingler icin tek bir harita var. Mumkunse onu indir. Tek bir dosya butun ekran boyutlarina uygun. Ancak ne yazikki bu kirilan igo haritalari, 2 veya 3 ceyrek geriden takip ediyor guncelleme acisndan.
Sent my iPhone using
4 uydu baglantisi yerini 50- 200 metre yanilma payiyla gosterir. 13 uydu baglantisi yerini nokta atisi, yuksekligini milimetrik, gun dogumu ve batimini saniyesi saniyesine gosterir. Sizin kac uydu gosterdigine bir bakin. Eger az ise cihqzi koydugunuz yerde sorun vardir.
Sent my iPhone using