Servis Rezaleti (Trak Otomotiv)
Aracımı 60.000km bakımı için Trak otomotive bırakmıştım. Şoför koltuğundaki sallanma gibi bir şikayetim de vardı. Aracı adıma babam teslim aldı. Arbaya bindiğim de ne göreyim! Arka koltukta oldukça derin bir yanık. Öyle sigara yanığı falan gibi de değil, sanki kaynak koru düşmüş gibi.
Neyse servisle görüştüm hemen. "Bizde olmamıştır" dediler. Gittiğimde yanığı görünce sigaradan olamayacağını kabullendiler. "Hallederiz" dediler. 6 gün arka koltuksuz kaldım. Koltuğu taktıklarında ne göreyim, onarım yapılmış, ama berbat olmuş. Delik kapanmış ama koltuğun 20 cmlik çaptaki kısmı parlaklığını yitirmiş, kumaş incelmiş, renk tonu biraz farklılaşmış.
Bunun üzerine müşteri hizmetlerine şikayette bulundum. Sağolsunlar hemen ilgilendiler ama konu ile ilgili olarak bana servis cevabını ilettiler " Bizde olmadı geldiğinde vardı". Ben de "madem geldiğinde vardı, neden ücretsiz onarım yaptılar?" diye sordum. Kaldı ki araçda arkada küllük yok diye sigarada içirtmiyorum. Ben mi kaynak yaptım arabanın içinde...
Çıldırdım arkadaşlar üç kuruşluk döşeme için yalanlar dolanlar ne bu yahu.
Güvenilir olsun diye dünya para ödüyoruz servislere bu mudur allah aşkına ya!