Auto engineeR Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar elektrik destekli hidrolik direksiyonlarımız kimilerimizde sorunlar çıkarmıştı.
ben ilk başta araba sola çekiyor şikayetiyle gittim ankarada kartaş serwise. onlar da direksiyonun sola kolay,sağa zor döndüğünü farketmişler. elektrik motorunun sensörlerinde sorun olmuş we motor direksiyonu hep sola çewirmek için uğraşıyormuş ( sürüşü etkileyecek kadar değil).
neyse elimizde parça war dediler 1 gün kaldı araba ellerinde sonra beni çağırdılar. bi gittim ki eski parçam geri takılmış ! ellerindeki motor espsiz gp lar içinmiş ama bende esp olduğu için hata wermiş. başınıza gelirse bunu hatırlatmayı unutmayın.
antalyaya gelince burdfan sipariş werdim we gelmiş bugün taktırdım. çok şükür o sorun düzelmiş. ama başka bi sorun wardı : dönüş sinyali werdikten sonra direksiyonu düzeltince sinyal kesilmiyordu..direksiyonu güzel oturtamamışlar ! biraz oyuncak ettiler ellerinde sök tak sök tak direksiyonu we söktükleri direksiyon simidimi umursamadan paspasıma koyan, göbekteki airbagli parçayı da soketleriyle kablolarıyla gene paspasıma koyan elemanları wardı. açıkçası pek hoşuma gitmedi bu durumlar.neyse sonuçta sorunsuz bi şekilde teslim aldım arabamı :)
antalya birmot bu gittiğim serwis.
ayrıca elektrik motorunun fiyatı da 1 milyar küsürmüş.. garanti bitince başıma gelseydi yanmıştım !