foruma uye olmadan once googleden baktıgım resmlerden yola cıkarak reklamcıya verdıgım resmlerle calısma yaptrdım uye oldugumda forum stıckerınıde grdum ve onuda aradan cıkarıyım dıye onuda yaptrdım :)
Printable View
foruma uye olmadan once googleden baktıgım resmlerden yola cıkarak reklamcıya verdıgım resmlerle calısma yaptrdım uye oldugumda forum stıckerınıde grdum ve onuda aradan cıkarıyım dıye onuda yaptrdım :)
o forum stickeri sende varken, sen köprüde ol ben beşiktaş-üsküdar motorunda, görmemem imkansız olur :D
Tuncay kardeş harbi ABARTH'mış :D
"Bugün GPTR üyesi gördünüz mü?" konusunda ismin çok geçecek :D Güzel araç, ve aramıza hoşgeldin :D
çok iyi olmuş ya araç maşallah :) yanlız arka cam gerçekten süper :))
Kardeş arka cam için ceza yemen bile mümkün söküp ufak bişi bulmanda fayda olucaktır.
Kazasız belasız .
Arka stopları da sonar led taktınmı tamamdır.
sticker iyi olmuş gerçekten görülmeme şansı yok :D , güle güle iyi günlerde kullanın aracınızıda kazasız belasız :)
Kazasız belasız arabanın da arkada ufak stickerin da maşallahı var ;)
Sent my iPad using
:) sorun degıl ya stıcker reklamcıda bnm gb rizeli olunca bole oluyo:) arbada coılover var ve en yuksek halı bu fatihe işe geliyorum ve bizim orası berbat arkamda kuyruk olusuyo bnde kaldrdım davlumbazlar yok braz o sırıtıyo okadar
Hoşgeldin yarı toprağaam :D hau arkadaki park sensörlerini boyat gırmızıya :D
şahsi fikrim aracın eski hali daha iyi.. Abarth yan stickerler kapıda bitmiş. Oysa ön çamurluğa kadar devam etmesi gerekirdi. o arka sticker nedir öyle yahu :D forumun sana para vermesi gerekir reklamın kralını yapıyosun :)
aynen park sensorlerını boyatıcam ztn yonlerı şaşmış otuyo olur olmaz yonlerini ayrlamam lazım ama suan arabada ıcıme sınmeyen hıcbısey yok bole gayet guzel bana gore :) sıkıntı yok bıseyler yapmadan tecrube kazanılmaz buyuk apilerim bnm :)
Gecen akşam Güngörende inönü caddesinde sellektör çaktım arkandan ama acelen vardı herhalde :)
Bence süper olmuş bir rizeli kendini bu kadar belli edip ben burdayım der size heryer rize :) süper durmuş bence hiç elleme derim. Moderatör arkadaşlarla görüşeyimde reklam ücreti ayarlasınlar sana makara bir yana harbi güzel olmuş uşagum.
BMW 1 Serisi 1.16i Model 48.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 30683523
Edit: Yanlış konuya cevap attım, Mehmet abinin tuvalet kağıtlı konusuna atacaktım özür diliyorum :D
Bende sipariş ettim abarth stickerı uygulamasını yapicam yakında inşallah .