Istanbul'dan merhaba.....
Arkadaşlar merhaba...
Ben İstanbul'dan Özer. 33 yaşındayım, koç burcumyum, galatasaraylıyım, elektrik sektöründe satış-pazarlama sektöründe çalışmaktayım.
Geçtiğimiz hafta itibariyle, aracımı değiştirdim ve çok düşeş ve temiz bir grande Punto sahibi oldum. Araç gerçekten sıfır gibi, denedim kullanmaya başladım, ve foruma üye oldum. Daha önce Plio 1.2 16 V EL 2003 model aracım vardı ve orada da teampalio grubu üyesiydim.
Arkadaşlar aracımda ilk dikkatimi çeken şeyler, kavrama oldukça yukarıda, sanki bu debriyaj bitik gibi hava veriyor bana, kalkışı yine çok yavaş, gazı fazla vermek gerek, bir de hafif yokuşa geldik geçen gün 4 kişiydik, 1 anda çekişten düştü, 2. viteste zor çıkarabildim arabamı. Rahmetli paliom 1.2 idi ama, yokuş vs demeden, gaza dokunduğumda uçardı araba, bu biraz kağnı gibi geldi bana, bilmiyorum katılır mısınız tecrübeli puntocular. Aracım 1.4 Fire Active Dualojic 77 BG. Sanırım 8 valfli. Palioyu çok arayacağım gibime geliyor bu gidişle, ne dersiniz dostlar? Nasıl kullanmalıyım bu aracı değerli fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.