aynı sorunu bende yaşadım
9000 koku geldi umursamadım 13000 de bakımda anlaşıldı enjektörler sökülüp temizlenip pulu değiştirmek suretiyle tekrar takıldı bakalım tekrar aynı sorunu yaşayacakmıyım bilmiyorum garantiden bursa orhangazi servisi yaptı şimdilik memnunum aynı zamanda aracımın çok yaktığındanda şüphelenmiştim nedeni enjöktör kaçağıynış şimdilik sorun yok
Ce: Enjektör kaçırması hk
arkadaşlar bu enjektör pulu yanınca biraz bu şekilde kulanınca hava filitresini eritiyormuş ve enjektörlerin üzerine akıyormuş daha sonra arac ısınınca plastik kokusu yapıyormuş bu gibi birşeyle karşılaşan varmı
konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu enjektör pulu yanınca biraz bu şekilde kulanınca hava filitresini eritiyormuş ve enjektörlerin üzerine akıyormuş daha sonra arac ısınınca plastik kokusu yapıyormuş bu gibi birşeyle karşılaşan varmı
ben bu sorunu yaşadım ama hava filitresinin üstüne akan birşey yok. olay enjektör pulu yırtılınca buradan mazot kaçırmaya başlıyor. daha sonra buradan kaçan mazot manifolta veya azda olsa sıcak bir yere değince koku içeri vuruyor. pulu değiştirince sorun çözülür.basit işlem.