Bir aracın tampounu takılıp bu hale gelebilirmi?Resmen yırtılmış..
İkiye bölünün araçtan sağ kurtuldu | Mynet Haber
Printable View
Bir aracın tampounu takılıp bu hale gelebilirmi?Resmen yırtılmış..
İkiye bölünün araçtan sağ kurtuldu | Mynet Haber
Adamlar tamponu sağlam monte etmişler :-)
yuh yawww amma dağılmış araç
Kağıt gibiymiş resmen.
bu araç daha öncesinde işlem görmüş, pertten toplanmış falan olabilir. fabrika çıkışı bi aracın, hele ki skodanın bu hale geleceğine ihtimal vermiyorum. tamponun bariyere takılıp aracın bu hale gelmesi tam geyik bence :)
ben bu işte bir işin olacağını dşünüyorum bir araç bırakın skoda markayı en basit dediğimiz markalar bile bu şekilde ikiye bölünmez bir tampona takılma ile..
araç daha önceden kaynakla vs işlem görmüştür...
bi de şu var ya araba gerçekten hiç işlem görmediyse :( adam bidaha skoda almaz herhalde :)
Adamı bırakın şu tabloya denk gelen bir çok kişi ana nedenlerini öğrenmeden Skodayı çıkarmıştır aklından.
Resmen ikiye ayrılmış bu. Daha önce nasıl bir işlem görmüş olabilirki, böyle bi kazada ortadan ikiye ayrılsın?
Skodalar çok sağlam bu kazada bir is var bende 2004 octavia vardı 3kaza yaptım tampon bile değişmedi
saside hasar vardır tampon dediğin nedir ki 4 tane vida tutuyor
bencede araba daha önce kazadan toplanmış ya. bu kadarı mümkün değil..
valla onu bunu bilmem ama 60 km hızla puntomu pert etmiştim yani ne zaman ne olcağını bilemezsiniz 120 km hızla burnu kanamadan çıkan insan da olabilir oluyordurda
https://e1211.hizliresim.com/13/w/gcx86.jpg
tampon takılmamıştır.mümkün değil.muhtemelen yüksek süratle yanlayıp arka çamurlukdan bariyer araca saplanarak girdi ve araç bu hale geldi.
İyi sağlam araçmış farlar çalışıyor