-
Merhabalar
Merhaba Arkadaşlar...
Uzun süre araştırdıktan sonra formunda katkıları ile 1,3 M.jet Dinamik Titanyum grisi aldım.Şimdilik Çok memnunum.Geçen haftasonu memlekete- manisaya-gidip geldikten sonrada memnuniyetim arttı.İnşallah bu şekilde devam eder.Yalnız yolda bir yere yeni asfalt dökmüşler arabam zift lekesi oldu.Hala temizleyemedim.:-( Zift lekesi nasıl çıkar acaba?
Bu arada aslen manisalıyım.Evliyim.Şişli'de bir büroda avukatlık yapıyorum.
Saygılarımla....
-
merhaba hoş geldiniz aramıza
öncelikle bir soru birde cevabım olacak aracınızı ne zaman ve kaça aldınız
cevap : aracınızdaki zift lekesi mazot gaz yağı yada vd 40 ile çıkarabilirsiniz zift lekesi artık korkulacak bir leke değil kolay çıkar
aktif forumlar dilerim :)
-
zıft lekesı ıçın mehmet açıklama yapmış zaten
aramıza hoş geldın aktıf forumlar dılerım kazasız belasız gunlerde kulanman dıleğıyle aracını
-
14 Temmuzda 28.900 e aldım.Fiyatı nasıl sizce?
Bide vd 40 nedir?
Cevaplarınız için teşekürler...
-
hayırlı olsun.bir parça üstübeç'e mazot döküp silin hemen çıkartır,geniş bir alandaysa ve uğraşamam diyorsanız oto yıkamacılarda hem çayınızı içer,hem arabayı komple temizletir hemde zift işini halledersiniz.güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun... Kazasız-cezasız kullanmanı dilerim! Aktif forumlar... ;)
-
hayırlı olsun hoş geldin... :)
-
-
vd 40 mağazalarda felan bulabilirsiniz her türlü işe yarar boyadaki lekeleri çıkarmaya yağlamaya temizlemeye korumaya sağlam bir ürün sprey olarak satılıyor yaklaşık fiyatı 5 yada 6 ytl çivarında boyaya hiçbir zarar veermez.
-
bak mehmet abım burdanada eksık kalmamıss tamamen katılıyorum abıme..
bu arada hos geldın gp aılesıneee..
-
Hoşgeldin Nasıf, aracın hayırlı olsun...