Kasko ve Trafik Sigortası Yaptıracak Olanların Dikkatine!!
Bir kaç ay evvel etrafta fellik fellik sigortacı arıyordum çünkü Fiat ve diğer etrafta tanıdık dediğimiz insanlar bile Kasko ve trafik sigortasına uçuk rakamlar çekiyordu, aracımın ufak bir kazasından olmasından dolayı rakamlar artıyordu tabi, forumumuzun eski üyesi olan Selçuk Abi imdadımıza yetişti kendisi benim, puntocu arkadaşımın ve kuzenimin Daciasının Kasko ve Trafik sigortasını kendisine yaptırdık. Sağ olsun bize en dip fiyatı verdi neredeyse tüm firmalar ağız birliği yapmış gibi aynı fiyatı söylerken kendisi hep en düzgün teminatlısını ve en uygun fiyatlısını buldu. Axa, Allianz, Ergo dan hemde dandik firmalardanda değil. Sigorta ve Kasko olayı aracın yaşına donanımına ve trafik geçmişine dayanarak fiyatlandırıldığından herkese farklı rakamlar çıkabilir ama en uygununu kendisi verdiğine şüphe yok. Trafik sigortası ve Kasko yaptırmadan önce kendisinden teklif almanızı şiddetle tavsiye ederim emin olun en uygun fiyatı o verecektir. Kendisine Forumdan Kaanın tavsiyesiyle aradım derseniz yardımcı olacaktır. Yanlış anlaşılmasın herhangi bir ticari veya maddi bir kazancım yoktur. Ben kendisinden çok memnun kaldım en düşük rakamı verdiği için sizlerinde işi görülsün diye yazıyorum.
Temiz Sigorta
Selçuk Temiz - Tel:0533 716 33 69