bugun yolda gıderken anı fren yapmam gerektı aracım otomatık olarak dörtlulerı yaktı arkadan gelenı uyarmak ıcın oldugum yerde sasırdım :)))
Printable View
bugun yolda gıderken anı fren yapmam gerektı aracım otomatık olarak dörtlulerı yaktı arkadan gelenı uyarmak ıcın oldugum yerde sasırdım :)))
normaldir hocam..
Aracın özelliği zaten :) Ama güzel bir özellik. Benim de başıma geldi, işe yarıyor.
Bu özelliği bilmiyodum güzelmiş :)
ben şirketin inde çok yaktum ama puntoda oldugunu bilmiyrdum yarın bir deneyeyim bakıyım :D
evet benimde başıma geldi, panik anı geçince sönüyor merak etmeyin :D :D
Benim başımada geldi. Dörtlüler yandı kapı kilitleri açıldı.
Bizim aktiflerde kesin yoktur. :D
benim de başıma geldi ama sanki normalden hızlı yanıp söndüler o an tam anlayamadım ama :)
Hıza bağlı olarak daha hızlı yanıp sönüyor, arabayı yeni aldığımda baya test etmiştim :) (Benim için 0-100 değil 100-0 arasındaki süre daha önemli :D)
Evet normalden hızlı yanıp sönüyor.
Fiat Punto Evo ABS test - YouTube şurdan sesini duyabilirsiniz flaşörlerin. işte aynen öyle yanıp sönüyor panik anında... Benimde 2-3 kez başıma geldi kullanırken.
Active EVO larda olması lazım bende var. Fiatın siteinde yazıyor zaten özelliklerde
grandelerde yok sonraki puntolarda var diye biliyorum
evo - active donanımda var.
Doğukanın aracından biliyorum :)
Bunu bende biliyordum, arkadaşımın yeni puntosunda denedik bu olmadı evo da oldu evo lar gerçekten sanırım özel seri ufakta ols bi dünya + sı var yeni puntoya göre ama fiyatı aynı ne iş anlayamadım :) Bu arada dörtlülerden daha seri yakıyor dışardan baktığınızda
elfreninde ilk defa duydum