akca37 Nickli Üyeden Alıntı
Dostlar yoldaşım olan puntişim 50.000 km yi geçti, bayram seyehatindeyken 48 kusurlerdeydi döndüğümde 50.000 i geçmişti, bu esnada yakıt tüketimimde gayet iyiydi hatta dönüşte fulll yüklü iki kişi olduğu halde 5.8 lerdeydi (surat 120 ve üstü) , bu arada paylaşmak isteyeyim dedim geri dönüşte ılgaz dağı geçidine başlarken ilk viraja gelmeden bir yıldız belirdi arkamda ilk virajda beni tehlikeye atarak solladı geçti ama geçtiğine geçeceğine bin pişman ettim, puntişimi yordum ama 095 plakayı bir daha asla unutmaz diye düşünüyorum :) yokuş yukarı o keskin virajlarda ve hep rampalarda merso E350 4 matic düzlükler hariç önümde çok ama çok zorlandı çoğu zaman şerit dışına tehlikeli bir şekilde çıkarak canım arabayı yiycekti diye düşündüm baktım olacağı yok bi punduna denk getirip mersoyu virajda solladım ve bir daha inişin son virajına kadar asla geçirtmedim, çok çok soluma çıktı ama hep göstermelikti... Puntişimle bir kez daha gurur duydum, onca yüke onca yorulmasına karşın...(800 km geldi o yorgun haliyle mersoya virajda ve rampada geçilmedi)