Ürünü şiddetle tavsiye ederim! Kil uygulamasından sonra evo'm ilk günkü gibi oldu :)
Hatta facebook ta bi yarışmaya bile katıldım :D Yardımlarınızıda beklerim artık Kapak Yıldızı 23 Ekim / 30 Ekim | Facebook :thankyou: :)
Printable View
Ürünü şiddetle tavsiye ederim! Kil uygulamasından sonra evo'm ilk günkü gibi oldu :)
Hatta facebook ta bi yarışmaya bile katıldım :D Yardımlarınızıda beklerim artık Kapak Yıldızı 23 Ekim / 30 Ekim | Facebook :thankyou: :)
elinize sağlık
Araç temizlenmiş güzel olmuş da resmi yanlış yerde çekmişsin keşke daha fazla güneş alan biryerde çekseydin parlardı...
Facebook da oy için beğendim bir beğeni de benden...
Pırıl pırıl olmuş Yiğit kardeşim eline sağlık:)
Far karartmayla ön nikelaja siyah kaplama istiyo araba:)
ürünü nerden temin edebiliriz?
güzel olmuş eline sağlık
hazır ilgili konuyu bulmuşken sorayım :D
baktım meguiarsın amatör kili var 50gr beyaz birde profosyonel var 200gr pembe bunların farkı varmı?
Dayımın araba tershaneden heralde demir-zımpara tozu gibi bişeye bulanmış camlar kaput filan zımpara gibiydi kille temizledik bizde :)
Aynı sorun arkadaşın leon undada vardı sanayide olduğu için iş yeri yanda kesme biçme işlemi çok oluyo. Dolayısıyla aracın üzerine uçuyu demirtozları. Bizim kullandığımız pembeydi yanlız beyazındanda kullanmıştı daha önce, ama bu seferki tek seferde aldı götürdü o pas lekelerini.. Ancak araca boya koruma yaptırmadığın zaman tekrar olcaktır büyükihtimal.