merhabalar arkadaşlar. başlıktaki arabayı yeni aldım sayılır.
ilk dizel tecrübem olacak tavsiyelerinizi bakliyorum.
bi de aracımda 17" lastik var değişmek isteyen olursa orjinali ile değişmek isterim. bana göre çok spor sayılır:)
Printable View
merhabalar arkadaşlar. başlıktaki arabayı yeni aldım sayılır.
ilk dizel tecrübem olacak tavsiyelerinizi bakliyorum.
bi de aracımda 17" lastik var değişmek isteyen olursa orjinali ile değişmek isterim. bana göre çok spor sayılır:)
Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız.
Sent my iPad 2 using
Araciniz hayirli olsun.
Jantlariniz eger Fiat'in Take Off modeli ise forumda acik arttirma ile guzel bi rakama satabilirsiniz:)
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Hayırlı olsun.Mersindenmi aldınız aracı?
Resim bekliyoruzzzzzzz
hayırlı olsun :)
hayırlı olsun
Hayırlı olsun...
hepinize ilgi ve alakanızdan dolayaı teşekür ederim.
sahibinden com da ilanı var arabanın 102721969
17" 205x45 lastik jant takım "TAKASLI"PUNTOEVO ORJİNAL JANT - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 102721969
resim yüklemeyi daha başaramadı by forumda yakında öğrenince hallederim sanırım:bebek:
Evet jantları gördükten sonra mersinden aldığınıza emin oldum.
İnanın bedavaya aldınız o aracı.Millet 36-37 istiyor bu araçlara kafadan 5000+ kardasınız.
hayırlı olsun
arkadaşlar teşekür ederim tekrardan ama kimse şöyle kllan böyle kullan şuna dikkat buna dikkat et dememiş :D
biraz öneri de bulunun
aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Dikkat edecek çok bir şey yok yoğun trafikte çok zorlarsanız kitleyebilir yol bilgisayarında uyarı verir kenara çekip biraz dinlendirmeniz gerekebilir ama ciddi yoğun bir dur kalklı trafik lazım ben 6 ay kullandım Lineada hiç yaşamadım.
Benim nacizane tavsiyem garantinizi uzatmanız her hangi bir robot arızasında cebinizi yakabilir.