Puntişim satarkende bana kazık attı...
Bugün hatalar ve acemiliklerle dolu bir aaç satışını gerçekleştirdik. Arabada klimada ısı göstergesinde bir yanıp sönme durumu vardı. Hatanın sebebini bile bilmeden satma aşamasında görüşüken yaptırırız deme hatasındabulunduk... Expertiz öncesinde sanayiye servise yaptırmaya götürdük...Her şey normal, klima düzgün çalışıyor...Bu uyarı sebebini çözemedik dediler. Biz paramız cebimizde kaldı diye rahatladık...
Randevulaşıp bu sabah aracı servise götürdüler...Sadece klimada bir sorun var dendi... Ama baktılar, herşey normal dediler. Kafamız karıştı... Bulabilmek için tüm ön takımı sökmek lazım dendi. sonrasında kendi servisimize götürdük yine çözemediler. Sorun yok bu ışık uyarısını anlayamadık dediler. İki servis karşılıklı konuştu falan....Ama bu arada exper sonrasına vekalet verdiğim babam arızanın ne oldugunun miktarını bilmeden satışı yapmıştı :D
Sonra 3. servis arızayı buldu. Klima motoru mu ne arızalıymış...700-800 Tl tutar dendi. E biz arabanın rakamını enayi gibi boşuna düşürmüş oldukki kazası falan bir araçtır. E söz verdk yaptırıcaz diye cayamıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Sinirimden kuuruyorum. Şu rakamı 300-400 e düşürme imkanı yok mu :((((****busted_b::poster_s: