merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yaklaşık 2 hafta önce 2006 model fiesta marka aracımı punto ile takas ettim tabi bu süreçte gezmediğim bayi bakmadığım araç kalmadı fiyatına oranla en donanımlı araç olan puntoda karar kıldım araçtan genel olarak memnunum fiesta yakıt ve yol tutuş olarak harika bir araçtı ama yol sesini içeri çok alıyordu ve malzeme kalitesi çok kötüydü bu konuda punto daha başarılı bence yakıt konusunda da fiestadaki yakıt ortalamasının çok uzağındayım araç 700 km de ve kullandıkça düşeceğini düşünüyorum tabiki her araçta istedikten sonra bir sürü kusur bulmak mümkün ama şu emniyet kemerini ayarlayamamak şuan için çok can sıkıcı bir durum en azından alışıncaya kadar çok rampanın bulunduğu bir yerde oturuyorum fiesta rampaları zorlanmadan çıkıyordu benide puntoda en çok düşündüren buydu ama maşallah fiestayı bir kere dahi aratmadı yokuş kalkış asistanı mükemmel araçta esp var ama esp ninde kendi aralarında versiyonları varmış puntodaki esp+ zannedersem yokuşun fazla olduğu yerde oturduğum için star&stop şuan kullanamıyorum araç geri kaçıyor her defasında kapatmak zorunda kalıyorum şimdilik bu kadar fiestadan sonra iyiki punto dedim 2 hafta puntoyla güzel geçti araca alıştım şimdlik bu kadar herkese iyi geceler