^^Cem^^ Nickli Üyeden Alıntı
Şirkette iki arkadaşım atiker kullanıyor, biri aracı aldığında üzerindeydi diğeride 950 TL'yeni taktırdı. İkiside gayet memnun benim servise 1900 TL ödeyerek dönüşüm yaptırmamın sebebi hem garantiyi bozmamak, hemde ileride sorun yaşarsam karşımda düzgün bir muhattap bulmaktı.
Hepimiz yaşamışızdır sanayide yapılan bir işçilik ileride sıkıntı yaratırsa sorun için gittiğimizde "abi bir sürü marka modele bu uygulamayı yapıyoruz bi sende sorun çıktı senin sorun başka birşeyden kaynaklanıyordur." şeklinde en mantıklı ve makul bir insanı bile katil olma yolunda tetikleyen genel hizmet veren, kiminin memnun, kiminin memnun olmadığı fakat ismi cismi olmadığından kötü reklamını kimsenin duymaması nedeniyle her zaman parayı götüren kişilerle mutlaka karşılaşmışızdır.
1900 TL güzel para ben yukarıda belirttiğim sorunlarla karşılaşarak servis ve tüpçü arasında mekik dokumamak adına bu parayı gözden çıkardım. Sorun olursa tüp yada benzin sorumluluğu Fiat'a aittir, tepelerine çökerim :)
Bu arada ilk depo 36 L. aldı 2.73 TL den yaklaşık 100 TL gaz aldı ve şuanda 180 km yaptım gösterge 1-2 diş arasında geziniyor. Sanki max 300 km gidecek gibi eğer öyle olursa boşu boşuna o kadar para vermiş olacağım zira aracım bir depo benzin yani yaklaşık 200 TL ile 550 - 600 km. arası gidiyordu. Net sonuç alabilmek için istikrarlı bi şekilde günlük kullanımım dışında ekstra hiç bir yere gitmedim bakalım ne kadar gidecek sonucu yazacağım.