City arızası ve mutlu son :)
Evet arkadaş şu meşhur arıza benim aracımdada çıktı sonunda hemde yaklaşık 6 ay önce falan, önceleri çok önemsemedim sonra sesler arttı , bi tarafa sert dönmeye başladı direksiyon ve en sonunda artık direksiyon aniden sertleşip uyarı lambası yakmaya başladı eee aracı parkederken aniden direksiyonun sertleşmeside insanı oldukça tedirgin ediyo :) neyse servisin yolunu tuttum; aracımın bakımıda gelmişti bu arada aldığım günden beri aracımı yetkili servise götürüyorum bakım ve arızalar için genelde aksesuar için sanayideyim :D forumumuzdan diğer arkadaşların paylaşımlarındanda bildiğim kadarıyla ne yalan söyleyim hazırlıklı gittim ücretsiz yapılmazsa uğraşmayı kafama koymuştum . Bi mail atıp bildirip sonucu beklememiz lazım dediler ve enteresan ancak genelde yüzde 50 sini yada yüzde 30 unu karşılayan servisler güzel sicilimden dolayı muhtemelen; tamamını ücretsiz olarak karşılayacaklarını söyleyip parçanın siparişini verdiler. Bugün direksiyon motorum değişti veee ilk defa bu sefer muhasebeye uğramadan ayrıldım servisten :D ilk kez uğraşmadan halloldu anlıycanız işim sizlerlede paylaşmak istedim :fun: