yağ çubuğu ve kaçağı hakkında yardım
arkadaşlar bunda 1,5 ay önce aranıza katılmıs araba alma serüvenini sizlerle paylaşmışdım...Aracı alırken fiat servisinden expertiz raporu almısdım usta bakarken bana demısdı hoca bu arabada yag kacagı var aldıkdan bı sure sonra getır sanzımanı sokup bakalım nerden kacırıyor dıe arabanın alt kısmı epey yaglıygı gozumle gormusdm usta o zaman eksık yagı tamamlamısdı....1.5 ay ıcınde yaklasık 1000 km fılan yaptım aklıma geldı bı bakayım dedım yag cubuguna cekdm tırtıklı kısmın tam ortasında sanırım tırtıklı kısmın full dolu olması lazm tam bılmıyorum neresinde olmalı ?en ıyısı basıma bi iş cıkarmadan göturup servise gostermek...ancak ekonomık olarak dar bogazdayım arkadaslar bu ıs bana cok pahalıya patlarmı ? yoksa 100 200 hallolurmu ? ilave olarak frene bastıgımda on frenler otuyor frenler ısınana kadar ? bunun sebebı ne olabılır balata fılanmı bıtmısdır goturmusken bunuda gostereyımmı ? ekonomık olarak cok fark cıkarırmı ? adanadayım birmot ikle mıcılar arasında fıyat farkı varmıdır ? hangısıne gıtmelıyım....şimdiden herkese tesekurler arkadaslar arac 2006 g.punto 1,4 fire dynamic...Saygılar...