Lider Oto Genel Test ve fiyatlar ?
Merhabalar Arkadaşlar bugun arabayı aldığım kişinin önerdiği yıllardır oraya gittiği bir servise gittim sefaköy'de k.çekmecede..
Lider Otomotiv
Arabaya genel olarak baktılar rahatsızlıklarımı dile getirdim bunun için test sürüşü yaptık ve aşağıdaki gibidir yapılcaklar ve fiyatlar;
Sol Amortisör de problem olduğunu ve direksiyonu çevirirken sola doğru rahatsızlık verdiği söylediler bundan dolayı sağıda değiştirirken iyi olur dediler ikiside yenilenmiş olur dediler.
Amortisör bilyası sağ 60 tl sol 60 tl
Amortisör takozları sağ 60 tl sol 60 tl
toplam : 240 tl + 60 tl işcilik = 300 TL
Genel periyodik 120 bin bakımı yağı filtreleri sıvı kontrolleri alternatör kayışı vs dedi 30 nokta bakımı vs dediler : 300 tl dediler.
Ön Orta Aks bilyasında problem olduğunu söylediler = 100 TL
4 adet bujinin değişcegini söylediler = 100 TL
Arabayı ilk çalıştırırken zincir sesi geldiğini 115 bin km'de olduğunu değişmesi gerektiğini söylediler 160 TL Parçalar + 90 tl işcilik = 250 TL
Vites atarken böyle ayağımı debriyajdan cekerken ufak bir önden ses geliyordu onun şanzumandan geldiği şanzuman dişlimisi vs bişeyler gösterdiler baktılar ettiler. : 500 tl şanzumanı indirip yapıcaklarını bidahada birşey olmaz dediler.
Şimdi arkadaşlar çok sık araç değiştiren biri olarak bu aracıma uzun süre biniceğim sizce napıyım toplamda : 1500 TL fiyat çıkardılar sizce bu normalmidir?
tanıdık vasıtasıyla gittiğim için parçaların parasını 500 tl yi ver gerisini ne zaman istersen verirsin yada kredi kartı çekeriz problem yok dediler yıl basına kadar verebilirim sanırım sıkıntı yok ödeme konusunda engin tecrübelerinize dayanarak acil cevap bekliyorum
bana düşün dedi okey dersen yarın sabah getir aracını aksam alırsın dedi, napıyım sizce ? yetkili servisemi gitsem onlar kaç para cıkarırlar buna acaba iyce düşüne düşüne kafayı yicem :)