-
Vefat ve başsağlığı
Arkadaslar bu sabah güne ne yazık ki kötü bir haber ile başladım.
Forum uyelerimizden Genius (Engin) arkadasımızın eşi dün bir bebek dünyaya getirdi. Çok mutlu olduk ancak bu sabah aldığım haber bu mutluluğu tamamen bitirdi. Nalan arkadasımız dogum sonrası rahatsizlanmis ve kendisini kaybettik.
Basta Engin olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin...
-
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır bebeğe uzun ömür versin :(
-
bu durumlar içimi çok acıtıyor acınızı paylaşıyoruz Allah vefat eden arkadaşımızın mekanını cennet yapsın Geride kalanlara sabır versin inş :( Allah rahmet eylesin
-
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır sağlık versin allah :(
-
vallahi ilk okuduğumda inanmak istemedim gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :( bebişede Allah uzun ömür versin inşallah..
-
rabbim bi yandan alıyor bi yandan veriyor
acımız büyük enginim eşinin mekanı cennet olsun inş...
allah rahmet eylesin
sabırlı ve dinç olmak lazım sonuçta bebeğinin nalandan sana hediye
rabbim sabır versin geride kalanlara
başımız sagolasun
:(
-
çok acı çok. allah annenin mekanını cennet, geride kalanlara sabır eylesin.
-
allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur işallah.Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabırlar ihsan eylesin.
-
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabir versin
-
Allah rahmet eylesin... :(
-
Allah rahmet eylesin... Tüm Ailesi ve sevenlerinin başısağolsun...
-
allah rahmet eylesin allah sabır versin engin abi.
-
allah rahmet eylesin.ne kadar acı bir olay çok üzüldüm
-
Gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu:( benimde kızım daha 1 aylık bile değil çok zor bir durum Allah sabır versin ve yardımcıları olsun mekanı cennet olsun...
-
Allah rahmet eylesin.Bebeğe uzun ömürler versin... :(
-
off çok acı verici içimizi sızlatan bir durum... engin kardeşim Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah... Cenab-ı mevla bebeğine uzun ve sağlıklı ömürler versin kardeşim benim...
-
inanamadım ya. allah rahmet eylesin..
-
Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabır versin ..
-
Allah sabır versin.. Çok zor.. Allah kimseye yaşatmasın böyle acıları.. Canından bir parça doğdu diye sevinecek iken.. Candan kıymetli hayat arkadaşını kaybetmek.. Hayatta yalnız kalmak.. Çok zor gerçekten.. Mekanı cennet olsun..
-
Allah rahmet eylesin, çok kötü oldum okuyunca. Bizim de bir bebeğimiz oldu 20 gün önce, düşüncesi bile çok kötü.. Allahım bebeğe sağlık sıhhat uzun ömür versin.