2009 GP Multijet Active 1.3 16V 75Bg. orjinal veya birebir aynı uygun fiyata sis farı arıyorum. Daha önceden deneyimim olmadığı için görüşlerinizi bekliyorum.
Printable View
2009 GP Multijet Active 1.3 16V 75Bg. orjinal veya birebir aynı uygun fiyata sis farı arıyorum. Daha önceden deneyimim olmadığı için görüşlerinizi bekliyorum.
Hepsiburada.com | grande punto
link üzerine tıkla sayfa açılsın.
2.el olarak varsa pm atarsanız arkadaşlar banada lazım :)
led olur orjinal olur farketmez maksat tamponun orası boş kalmasın...
GRANDE PUNTO SİS FARI
Üstteki yazıya tıkla sis farı bu.Daha sonrada bi elektrikçiye montajını yaptırırsın.
ama sadece far almakla bitmiyor ya ayrı anahtar yapacaksın içeriye direk yanacak ya da sol taraftaki far tablosunu değiştirip dynamic ile aynı alacaksın farlar yandığında yanacak hatta bir iki değişiklik daha yapılıyor diye biliyorum.
Femoli de var bunlardan www.kemaloto.com
bu da forumdaki adresi.. https://forum.grandepuntotr.com/kema...kemal-oto.html
montaj vs. gerekli bilgi konusunda da mehmet abi sana yardımcı olacaktır eminim..
Sol taraftaki düğme grubunu istediğiniz kadar değiştirin, body computer (Yol bilgisayarı) ile bağlantılarını yapmadığınız taktirde, içeriye koyacağınız herhangibi bir düğmeden farkı olmaz. Ayrıca soldaki düğme grubundaki düğmeye bastığınızda sadece tetik verir, sürekli basılı kalmaz. Haliyle onun için özel role kullanmanız gerekir.
orijinalliği bozmadan en temiz sis farı düğmesi, arka sislere bağlamak olur. Body computerin çıkışında arka sis farının kablosunu bulup, rölenin açılması için gerekli enerjiyi alabilirsiniz. Bunun 2 tane eksi durumu var;
1. ön sisler arka sis lambası ile birlikte yanar
2. kısa farlar açılmadığı sürece sis farları devreye girmez, kısa farlar ile yanmak zorunda kalır.
Ben bu şekilde bağladım. zaten luzumsuz yere geceleri sis farlarını açıp karşımdan geleni rahatsız etmem. Çok sağanak yağmur yağar ya da aşırı kar bastırır, sis çıkar öyle yakarım.