Alttakım sesinin çaresi bulundu uygulandı
arabamın alttakımından düşük hızlarda hergangibir tümsekten veye çukurdan geçince takırtukur sesler geliyordu ki zaten çoğu kişinin ortak sorunuydu kafama takıldı çünkü sinirlerim oynadı artık çok iyi tanıdığım lastikçi bir dostuma gittim biner binmez viraj demiri dedi servistekiler hep bunların alttakım sert diyip duruyordu bugün gittim anlattım ki oda ne birtane punto askıda viraj demirinin bağlantı kolları sökülmüş yenileniyor şerafettin ustayla konuştuk bu nu yapalım çözülürse seninkinide yaparız dedi ama sıkı durun bomba patladı bu kollar biraz uzun onun yerine mareaların 1 parmak daha kısa olannı takıldı cuk oldu benimkinede takıldı şimdi tüy gibi oldu mübarek ohhhhhhh beeeee:clapping:kollar uzun olduğu için bizim yollarda esneme çok oluyor salınımdan dolayı kol işlevini yapamıyormuş valla o seslerden kafayı yemiştim şimdi süper oldu lop lop giriyor çıkıyor cılgın japon samurayı (cjs):toot0000:zaten şerafettin usta tofaşa yazı yazıp konuyu açıklıycak büyük ihtimalle çözülecek herkesin sorunu ohh beee:laugh000::laugh000::laugh000: