Dün Yozgat'tan Manisa'ya yolculuk yaptık 5 kişi vardı arabada ve bagaj full yüklüydü pandizotu kaldırıp tavana kadar eşya ile doldurduk sadece yan aynalardan geriye bakabiliyordum ve yakıt ortalamam şu şekilde;
Printable View
Dün Yozgat'tan Manisa'ya yolculuk yaptık 5 kişi vardı arabada ve bagaj full yüklüydü pandizotu kaldırıp tavana kadar eşya ile doldurduk sadece yan aynalardan geriye bakabiliyordum ve yakıt ortalamam şu şekilde;
Güzel ortalama bende uzun yolda 4,8 ortalama tutturmuştum..
güzel değer yakalamışsın... bravo...nazar değmesin...
Benzinli araç için gayet iyi değerler tebrikler...
Cok guzel degerler.Hiz ortalamaniz kac km/s idi?
Fire varken bende iktisatlı kullanıyordum ama multijet'te kullanamıyorum. Turbo olunca uslu duramıyorsun.:)
ben 5.1 in altına düşemedım.ama bunda gıdılen yol baya onemlı bıde kac km hızla gıttınız paylasırsanız sevınırım.ama gercekten harıka deger yakalamıssınız:)
tek sıkıntı benzının lıtre fıyatı:)
80 km/s ile gittim, normalde 4.6 idi ama geldiğimde şehir içinde kullandım biraz o arttırdı 4.7 oldu :) Fakat bir daha olsa böyle gitmem o sabır 1 defa geldi :)
benzinli araç için çok iyi değerler...
Dıesel gibi yakmış resmen.
4.8*4.60= 22.08 TL 100 kmdeki yakıtınız...
22.08*7.79km = 172,0032 Tl yani bi depo benzin bile değil..... Dizelden daha hesaplı ve sessiz, sarsıntısız.... :D
Ben multijetle 4.9 tutturmuştum helal olsun size.Ama iyi sabır taşı çatlamamış.
toros dogan sahin gerçerken sabretmek zordur valla bravo:)
Siz iyi sabretmişsiniz valla iyi değer gerçekten.. Nazar değmesin.
Ben bu yaz 1400 kmlik şehir içi-dışı, otoban, köy yolu, klima çoğunlukla açık, ben dahil 3 yetişkin ve ağzına kadar dolu bagajla beraber (arka koltuğun sol tarafı da tıkabasa dolu) ortalama 6.6 litre yakıt tükettim :D Otoban kullanımlarında anlık tüketim zaten 12-13 litreleri buluyor... 120 ile hız sabitleyiciye bağladım anlık 7 litrenin aşağısını hiç görmedim zaten otobanda :D
Daha önceleriyse kasarak o da bi kere sadece 4.9 gördüm :D
Yani ondan diyorum çok iyi maşallah :)
Zorla multiair motor bravo aldıracaksınız bana, paylaşmayın böyle şeyler aklımı çeliyorsunuz. Halbuki dizel motorcuğumla çok mutluyum ben :D