arkadaşlar başlıktada dedigim gibi puntomuzla buraları gezecegiz buraları daha önce gezen arkadaşlarımız hem yol tavsiyesi hem kalacak yer gezilecek yer tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim
Printable View
arkadaşlar başlıktada dedigim gibi puntomuzla buraları gezecegiz buraları daha önce gezen arkadaşlarımız hem yol tavsiyesi hem kalacak yer gezilecek yer tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim
daha 1 ay olmadı datça hariç dediğiniz yerlerde gezdik...ben ramazanda oralarda olduğum için kalacak yer sıkıntısı çekmedim fiyatlarda çok uygundu ama şu an hem kalabalıkmış hem de pahalı... kemerden sonra tahminim 40-50km sonra olimpos yol ayrımı var ve başka yol yok zaten ordan bol dönemeçli bir yolla ve tabelaları takip ederek olimposa varıyorsunuz...olimposa gitmişken adrasan ve çıralıya da uğrayın... olimpos ve çıralının sahilleri yanyana zaten... daha sonra aynı yolu geri çıkarak(ana yol) kumluca finike demre üzerinden kaşa gidiyorsunuz,kaştan sonra kalkan var bu arada ve bu güzergah kalkana kadar hep deniz kenarından gidiyor,fakat yol hız yapmaya müsait değil,çok dönemeçli vs ama zevkli bir yol,başka da yol yok biliyorum mecburen bu yolda gidiyorsunuz,yol çok güzel fakat dikkat gerektiriyor... kalkandan fethiyeye giderken deniz bitiyor fethiyeye kadar deniz yok... bu arada kalkan fethiye arasında saklıkent var oraya uğrayın muhakkak daha önce gitmediyseniz... iyi yolculuklar dilerim..
2 sene once kasta aquapark otele gıtmıstı gayet memnun kalmıstım bıde kasa 18 km uzaklıkta kalkan die bi yer var orayı tavsıye ederım:)
Teşekkürler
ugur & mert
ilk defa oraya gidecegim daha önce hiç gitmedim
Güzelbir tatil olacak sanırım
İlk defa gidecegim için bit tedirginlikte var tabi
dedigin heryer güzeldir.adrasana ugra kesin.otel isinide firsat sitelerinden ayarla 3 gece 99 lira gibi bisiler vardi hatta daha ucuzdu bile..herzamn oluyo olympostaki oteller.Normaldede cok pahali degildir ordaki oteller,pansiyonlar.Ayrica yolda radara dikkat et.
Kalkan derim başka bir şey demem.
Ne kaş,ne fethiye,ne ölüdeniz....
Sadece kalkan...
10 numara bir yer...
Benim görüşüm kalkana git.Orada fethiyede ölüdenizde patarada kaşta yakın.Saklıkent vs vs hepsine ulasabilirsin.Ama kalkan hem ucuz hem nezih hemde harika...
bende 20 gün sonra antalyadan istanbula geleceğim depoyu fuelsave ile doldurucam