astra h 2011 direksiyon sertli?i
Ne kadar çok mod o kadar çok arıza modu diyorlar. Toplanalım baskına gidelim :) Bizde çamur atalım :D
Printable View
astra h 2011 direksiyon sertli?i
Ne kadar çok mod o kadar çok arıza modu diyorlar. Toplanalım baskına gidelim :) Bizde çamur atalım :D
Doğru söylemiş... En az arıza el arabasında. :) Elektronik böyle birşey.
Saçmalamışlar....
insan ulaşamadığı city moduna mundar dermiş :)
opel forumdaki arkadaşlara allah akıl versin astra h ları sorunsuz bir araç sanıyolar büyük ihtimal
Ne içirmişler lan bunlara.
babamlar opel corsa tiptronik aldılar daha yeni panda'yı satıp ve şu anda araç serviste yatıyor. Hani arabayı kullanıyorlar mı araba mı onları kullanıyor ben anlamadım resmen
bir de bu arkadaşlara ne kadar sıklıkla tiptronik vites arızası yaşadıklarını soralım :) bence susacaklardır bu şekilde olunca :)
tamam hepimiz gp kullanıcısıyız ama bi arattırın forumda city mod arızası diye bakın bakalım kaç kişi madur olmuş :) Bencede süper bu city olayı ama mükemmelde değil :)
tabi ki de bu city modundan birçok insan mağdur oldu, opel de de mağdur olan insan yok değil vardır(en son insignia'yı şehrin ortasına ilanlar yapıştırarak bırakan bir vatandaş vardı benim hatırladığım); ama kendilerine bakmadan çuvaldızla fiat'a dalmaları hoş olmayan kısım :)
Tamam kabul city arızamız var. Fakat bu adamlarada cim ve gaz kelebek portunu soralım bende astra h vardı ebem ..... bu arızalar yüzünden Astradan soğudum. Varmı punto gibisi :) (Çatılır kaşlar kesilir başlar En güzel aşklar Punto ile başlar.) :D
her aracın derdi başka başka arkadaş ya...300 - 400 bin liralık araçlara binmiyoruz ki....bu sistem böyle....fabrika üretiyor...servisler kazanıyor...
Bi abimiz range rover jepp aldi ilk yagmurda farlari buhu yapti hepsinde bi dert var esasinda
ne kadar çok mod o kadar rahatlık bence :)
opelin elektronik beyinlerine baksın onlar önce.. arabada beyin diye bi kutu var ama onu üretipte takanlarda beyin yok belli ki.. Opel kullanmış hala kapıda opel yatan biri olarak onlar puntoya da defalarca arıza veren city mod a da kurban olsunlar.. 2003 1.7 isuzu motorlu opelimle 3 kez yolda kaldım lanet ettim.. 2007 corsa 1.3 cdti var araba henüz 43 binde ses gelmeyen yeri kalmadı.. Opel servisleri rezalet özellikle de küçükyalı maltepe arasında e-5 te olan opel bayisi rezalet.. garantisine sahip çıkmıyor.. Gerçi fiat ta garantiye sahip çıkmamaya başlamış.. dobloya da yazı asıp yol kenarına çekenler var.. ama astradır insigniadır bilmem o sınıf araçlarını kullanmadım opelin..
GP multijet dualogic ten sonra 10 günlük Astra H CDTi eastronic kullanıcısı olarak;
city modunu pek aktif etmeme rağmen GP den sonra Astranın direksiyonu inanın 77 model reno nun direksiyonu gibi geldi... ama alıştım...
yettik :D
neyin kafasını yaşıyorlar acaba
city de mağdur olan yok mu? kaza geçirme tehlikesi bile yeterli bence.