-
Farklı jant seçenekleri ile t-jet'in son hali
-
maşallah allah kaza bela vermesin.. bu basınc bar göstergeleri nasıl bişe merak etdım
-
OZ Racing daha güzel duruyor. Sis farlarının üstüne folyomu kaplattırdınız?
-
araçta yay var galiba bir de jantın ve lastiklerim tam ölçüsünü yazar mısınız...
-
basınç bar göstergelerini bende merak ettim 40-50 tlye satıyolar ama işe yarıyormu nereye bağlıyolar ?
-
Orkun abi amiyane tabirle O.Z. Jantlarla son noktayı koymuşsun :) PDW yi hiç karıştırma bile bence. Çok güzel ve temiz bir jant almışsın. :) Güle güle kullanırsın umarım :D
-
dıcek soz yok erıdım erıdım bıttım :D
-
maşallah abi özellikle o.z jantlar muhteşem olmuş:thumbup1: ayna kapaklarıda beyaz olursa dahada uyumlu olur bence.güle güle kullan...
-
masşallah allah kaza bela vermesin yanıyor araç :)
-
Gayet başarılı ama sisler beyaz olsa daha şık durmaz mı?
-
ultralardan sonra wrc'lerde güzel olmuş abi. güle güle kullan.
-
Abi çok çok iyi,konuştuğumuz projelerde bitince tamamen noktayı koyucak :)
Rock&Roll !
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
Alıntı:
41semih41 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah allah kaza bela vermesin.. bu basınc bar göstergeleri nasıl bişe merak etdım
Çok teşekkürler kardeşim, üstte wide band air/fuel ratio (afr), ortada turbo boost, altta da exhaust gas temperature (egt) göstergeleri var.:)
-
Alıntı:
ABK Nickli Üyeden Alıntı
OZ Racing daha güzel duruyor. Sis farlarının üstüne folyomu kaplattırdınız?
Teşekkürler kardeşim, orijinal sarı sis farı bulunmadığından folyo kaplattım.:)
-
Alıntı:
elbruz Nickli Üyeden Alıntı
araçta yay var galiba bir de jantın ve lastiklerim tam ölçüsünü yazar mısınız...
Evet, 3,5 cm. H&R yay var, jantlarım t-jet in orijinal jant ölçüsü olan 17 ve lastikler de 205 40 17, yanak ölçüsü t-jet in orijinalinde ise 45 dir.:)
-
vay be usta çok iyi olmuş aracın Allah nazardan kazadan beladan cezadan saklasın ....
-
Alıntı:
Lemoon Nickli Üyeden Alıntı
basınç bar göstergelerini bende merak ettim 40-50 tlye satıyolar ama işe yarıyormu nereye bağlıyolar ?
Sevgili kardeşim, resimlerdeki wide band afr saati aem markadır, turbo boost ve egt saatleri ise prosport marka olup, herbiri 300-350 Lira civarındadır, afr saati anlık hava-yakıt oranını, turbo boost saati turbo basıncını ve egt saati ise egzoz gazı ısısını göstermektedir, tune-up ( modifiye ) edilen araçlarda olmazsa olmaz denilebilecek türden saatlerdir ve ayrıca gauge (saat) podu da 250 Lira civarına malolmuştur. Wide band afr saatinin sensörü turbo türbininden en az 40 cm. öteye, turbo boost saati emme manifoldundan çıkış alınarak ve egt saati sensörü ise turbo türbininden hemen sonra katalitik konvertör üzerine monte edilmiştir, hepsi de son derece önemli göstergelerdir.:)
-
Alıntı:
Budweiser Nickli Üyeden Alıntı
Orkun abi amiyane tabirle O.Z. Jantlarla son noktayı koymuşsun :) PDW yi hiç karıştırma bile bence. Çok güzel ve temiz bir jant almışsın. :) Güle güle kullanırsın umarım :D
Güzel görüşlerin için çok teşekkürler Kaan'cığım, PDW leri kışlık jant olarak kullanmayı düşündüm, Kasım ayında yeni kış lastiklerini onlara takacağım, sevgi ve selamlar.:)
-
Alıntı:
pasa26 Nickli Üyeden Alıntı
dıcek soz yok erıdım erıdım bıttım :D
Çok çok teşekkürler sevgili Tanıl kardeşim.:)
-
Alıntı:
kso021 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah abi özellikle o.z jantlar muhteşem olmuş:thumbup1: ayna kapaklarıda beyaz olursa dahada uyumlu olur bence.güle güle kullan...
Güzel görüşlerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim sevgili Kadir kardeşim.:)