Trafik polisinin görevi bunu yazıklar olsun !!!
emliyet kesinlikle artık emniyet için değil trafik polisleri artık hiçbir işe yaramıyor ülkemizde (ceza kesmekten başka ) ve malesef ülkede para toplamak için ceza kesiliyor sakaryada yaşıyorum ve bu ay 3 tane trafik cezası geldi ve söylüyorum cezaları E 5 karayolu yanlış duymadınız E 5 kara yolu 51 km/h 154 lira ceza varan 2 sağa sola dönerken yanan sis farları 72 tl emliyet kemeri 72tl ve en bombası yüksek sesle müzik dinleme ki en nefret ettiğim şey camları açıp yüksek sesle gezen tiplerdir şimdi konuyu benden çıkarıyorum hadi ben hatalıyım diye düşünelim, çevreme kesilen cezalara yan komşumuz 72 yaşında bu ay yediği cezalar yüksek sesle müzik dinleme kontrol noktasında durmamak ve daha bir sürü örnek işin ilginç tarafı ise yediğim cezaların 23:59 saatinde olması ve ordan gece 1.30 da geçtiğim halde neden çünkü kota denilen saçma olay var. eğer aşırı hız varsa alkol varsa insanl hayatını tehlikeye atıcak ne kadar şey varsa hepsinin cezası en ağır olsun ama bundan kaçışın yok o yoldan geç gözünün üstende kaşın var yapıştır cezayı LÜTFEN ARKADAŞLARI BU SOYGUNA DUYARSIZ KALMAYALIM !!!