-
Istanbul Go-kart Buluşmasi Fotoğraflari
-
GELEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
1.Buğra KARASU
2.Emre BAĞCI
3.Sefa TEKİNŞEN
4.Onur YATIR
5.Cem ÇOLAK
6.Ertan KARA
Olmuştur.. İlk iki üyenin verilen ödül mevcut olduğundan ödül sefa arkadaşımızın olmuştur.(Aramıza sonradan katılan paradiseLost üyemize bizi yanlız bırakmadığı için teşekkür ederiz..)
ÖDÜL: Park Sensörüdür. Ödülü beylikdüzü birmottan alacaktır. Kendisine teşekkür ederiz...
Ayrıca katılan üyelerimize orjinal Punto şapkası Birmot Beylikdüzü tarafından ücretsiz olarak dağıtılmıştır..
İSTANBUL YÖNETİMİ..
-
resimlerin hepsi bu kadar mı..?? yariş esnasında çekilen fotolar yokmu..
-
Alıntı:
emre Nickli Üyeden Alıntı
GELEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
1.Buğra KARASU
2.Emre BAĞCI
3.Sefa TEKİNŞEN
4.Onur YATIR
5.Cem ÇOLAK
6.Ertan KARA
Olmuştur.. İlk iki üyenin verilen ödül mevcut olduğundan ödül sefa arkadaşımızın olmuştur.
ÖDÜL: Park Sensörüdür. Ödülü beylikdüzü birmottan alacaktır. Kendisine teşekkür ederiz...
Ayrıca katılan üyelerimize orjinal Punto şapkası Birmot Beylikdüzü tarafından ücretsiz olarak dağıtılmıştır..
İSTANBUL YÖNETİMİ..
Emre dıger fotolar nerde arabaların resımlerı falan
-
Tebrikler. Bende go kart istiyorum yaw
-
diğer fotoları sanırım yarın siteye koyabilirim maalesef yarına kadar bekliceksiniz
-
guzel bulusma olmus tebrikler.keske bende olabilseydim.emre daha fazla resim bekliyoruz :D
-
çok güzeL oLmuş arkadaşLar..
emegi geçen herkese teşekkürLer.
-
bugün çalışmıyor olsaydım kesin yanınızdaydım. sizlerle tanışmak çok güzel olurdu. bi dahaki sefere inşallah
-
bu organizasyonu yapan yönetime asıl ben teşekkür eder:D
-
güzel buluşma olmuş elinize sağlık
-
Güzel buluşma olmuş arkadaşlar. Tebrikler...
-
Hepinizi canını gönülden kutluyorum arkadaslar..
Çok güzel bir buluşma olduğu belli. Emeği geçen tüm arkadaslara sonsoz teşekkürler.
Ayrıca Katkılarından dolayı Birmot Beylikdüzü'nede çok teşekkür ederiz...
-
Çok güzel olmş.Bede şapka istiyorum :)
-
arkadaslar hersey cok guzeldi cok guzel sohbet ve samimi bi ortam vardı gelen üyelerimize cok tesekkur edıyorum
daha bi suru resım konacak biraz sabredin
yazın sonuna dogru daha kalabalık sekılde bı buyuk uva dusunuyoruz ıns. o zaman benı zorlayacak bırı cıkar eheh :D:D
beylikdüzü birmota sapkalar için tesekkur ederiz sefa arkadasımızın park sensoru hayırlı ugu olsun ..
umarım katılan herkes mutlu ve keyifli bi gün geçirmiş olarak dönmüşlerdir ..
bundan sonraki bulusmalarımıza bütün istanbul üyelerimizi bekleriz ..
-
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar!.. Belli ki güzel bir buluşma olmuş! Buğra yazdıklarına göre birinci sensin galiba ;) :D
Diğer fotoğrafları da bekliyoruz ;)
-
bu güzel organizasyon için emegi gecemlere teşekkürler
-
güzel buluşmaydı. organizasyonu gerçekleştiren istanbul yönetimine teşekkürler. bu arada başkan da yapacağını yaptı birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. diğer fotolar da yakında yayınlanır umarım. asıl bombalar orda çünkü.
-
Herkezin emeğine sağlık, süper olmuş.. Bomba resimlerinizi bekliyoruz :)
-
ah ah ah bende gelecektim ama gün içinde karar verdiğim için size ulaşma sansım olmadı.neyse insallah bi dahaki buluşmaya.