Merhaba Arkadaşlar,
Bu gece sabaha karşı inş. saat gece 04:00 gibi evimden çıkıp yola düşmeyi planlıyorum.Sizin önericeğiniz güzergah nedir? Daha düzgün ve kısa nasıl gidebilirim? Önerileriniz çok değerli.Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gece sabaha karşı inş. saat gece 04:00 gibi evimden çıkıp yola düşmeyi planlıyorum.Sizin önericeğiniz güzergah nedir? Daha düzgün ve kısa nasıl gidebilirim? Önerileriniz çok değerli.Şimdiden teşekkür ederim.
kafamda iki adet yol var ama bunlardan hangisi kısa gelir hangisi uzun gelir onu bilmiyorum ama yazıyorum siz karar verirsiniz.
Birinci seçenek; izmir'e gider gibi Bursa-Balıkesir-Manisa üzerinden Aydın'a gidin,oradan Çine yolunu kullanarak Muğla'ya geçin ve oradan Fethiye'ye gidin.
Ancak bir yol daha var. İstanbul'dan çıkıp Kütahya üzerinden Afyon'a gidin, oradan Denizli'ye devam edin ve Antalya yoluna çıkın(hatta Afyon tarafından girip hiç sapmadan dümdüz devam ederseniz Antalya yoluna çıkarsınız Denizli'de); O yol üzerinde Söğüt'te(daha öncesinde var mı bilmyorum ama) Fethiye'ye yol ayrımı verecektir, oradan da Fethiye'ye gidebilirsiniz.
Bir düzeltme yapıyorum; google maps üzerinden baktığımda en kısa yolun linkteki gibi olduğunu gösterdi, bunu da kullanabilirsiniz
https://maps.google.com/maps?saddr=I...mra=ls&t=m&z=8
Abi yolu bilmiyorum :D ama hayırlı yolculuklar dikkat edin şimdiden iyi keyifli tatiller dilerim :)
bursa balıkesir yolunu tavsye ederim. balıkesirde yol yapım çalışması vardı geçen ay ama ondan sonrası gayet güzel.
balıkesir izmir aydın yolu rahat konforlu ve hızlı.. zamandan size fayda sağlayacağına eminim.
diğer güzergahı bilmiyorum ama virajlı gözüküyor sizi hem yoracak hem yakıt sarfiyatı olacaktır..