Arkadaşlar aracımın tavanı ağaç reçineleri ile doldu kendim nasıl temizleyebilirim bu işlem içi kullandığınız cila veya kendinize has bir yöntem varmı bu reçinelerden kurtulabileceğim
Printable View
Arkadaşlar aracımın tavanı ağaç reçineleri ile doldu kendim nasıl temizleyebilirim bu işlem içi kullandığınız cila veya kendinize has bir yöntem varmı bu reçinelerden kurtulabileceğim
Aynısı benim iş arkadaşının arabasına oldu yıkamacıya gitmiş gazlı yıkama yaptırdım dedi nasıl yaptırdıysa 40 tl para vermiş çıkarttırdı hepsini.
Icilmis sigara izmariti ile temizleyin surdugunuz anda cikartiyor
Clay-Bar (Kil) işini görücektir.
gaz, izmarit... Tavanı birayla temizlemek vardı bide bir ara... En güzeli kil hem artanıylada aracı komple bi silersiniz zift yapışkan kirler ne varsa çıkartır arabanın boyası gün yüzüne çıkar ilkel yöntemleri bırakın.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardımlarınız ve fikirleriniz için ben bu "Clay-Bar (Kil)" i deneyeyim diyorum fakat bi kaç yapı markete baktım bulamadım nereden temin edebilirim ?
En guze yerden bi iki izmarit topla dene hem bedava
KİL*CLAY BAR*ÇEŞİTLERİ*OTO BOYA TEMİZLİK HAMURU*. ?ERDEM BOYA ve KİMYA SANAYİ TİCARET? şirketinin ürünler ve hizmetleri buradan temin edebilirsiniz. Ben meguiarsınkini tavsiye ederim mavi olanları kullanmadım. Ama onuda oğuz öneriyor. Mutlaka kaydırıcı görevi gören bir sabunlu su yada hızlı cila kullanın. İnternette kullanım videoları var youtube da clay bar diye aratırsanız.
tayfun abi kil kullan ben sana kullanmasını gösteririm gerekirse ;)
ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu :)