Evo ların ön arka tamponlarının siyah plastik kısımları tek olarakmı satılıyormu?
plastik kısımlar biraz çıizildi o yüzden ilerde yenisini almak istesem komple tamponmu almalıyım sormak istedim bilen biirileri çıkar muhakkakk:)
Evo ların ön arka tamponlarının siyah plastik kısımları tek olarakmı satılıyormu?
plastik kısımlar biraz çıizildi o yüzden ilerde yenisini almak istesem komple tamponmu almalıyım sormak istedim bilen biirileri çıkar muhakkakk:)
satılıyor, hatta (siyah olana göre daha pahallı) pop kitteki karbon görünümlü olanınıda satın alabilirsiniz
doğukan tahminimce tek olarak satılmıyordur kesin bi bilgim yok. ama yerinde olsam ona verecegim para ile ( eger sadece çizik var ise kırık falan ise bilemem ) kaportacıya gider zımparalattırır ardından astar ve macun çekilir ve boyanır. pop kitteki renge boyatabilirsin mesela benimkisi sadece bi öneri :) yok eger satılıyorsa hiç uğraşma direk al
yani kırık falan yok sadece ufak tefek çizikler war boyatmayı bende cok düsündüm ama boyacılar ve bazı arkadaslar dediki boya hemen atabilir en ufak bi dokunmada o yüzden yeni alim istedim ama acep kaç para yenisi tampon fiyatına gelecekse boyatırım wala:)
peki mesala usta sen bu boyatma işini benim gibi yaptırcak olsun hakkı nedir bu işin kadar geçiyor içinden istanbulda ustalar affetmiyor biliormusun yakaladımı öpüyor:.....
Satılıyor kardeşim daha yeni aldım ön tarafa petekli olanından..
aa fiyat iyi ya arka ön 350 falan tutar herhalde arkada cok cizik oldu benim ya:)
Evet değişiyor benimkiler kaskodan değişti. üst ve alt olarak iki parça .
Piano Black kaplat :)
Bizim sokakta gördüm bugün kırmızı evo o yerleri piano black yapmış çok tatlı durmuş
Popkit olanlar ne kadar acaba ?
Yok dostum doğru anladım ben çünkü o siyah plastik kısım alt taraftaki ızgarayla birlikte değişiyo.o şekilde tek parça yani.sadece üstteki ızgara ayrı bi parça.
Tam net diil ama üst taraftaki ayrı ızgaranın petekli olanı 55 lira civarı , komple siyah bıyık gibi olan büyük yerle birlikte alt ızgaranın olduğu parça da 125 falandı heralde..
Kardeşim, Bende sıfır 2 hafta araçta kalmış, Ön arka var. Ama Ankarada işine yaramaz sanırım.