az önce sahibinden ilanlara bakarken gördüm..
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 76128718
Printable View
az önce sahibinden ilanlara bakarken gördüm..
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 76128718
arabasıda kendi gibi vitese baksana :D
aracın üstüne bant koymasaymış iyiymiş... de ne biçimsiz olmuş öyle koyu renkli filmler siyah bant falan
Arabanın içine etmiş acilen birinin bunu alıp hayat döndürmesi lazım yoksa bu t-jet fazla yaşamaz :D
Panayir arabasi olmus iyice
Alinmaz bu arac. Cok hirpaladi bu arabayi bu cocuk.
Gün geçmiyor ki bi Kamuran konusus daha açılmasın :)
arabanın içine etmiş zaten onun kullandığı arabanın üstüne para verseler alınmaz :) :) :)
notlarada bittim ; diğer ölü tjetlerle karıştırmayınız (seninkinden ölüsü varmı acaba)
yolda insanlar dönüp bakıyomuş,doğru arabanın içine nasıl ettin diye bakıyorlar
tavana en kalliteli folyo çektirmiş,bu değilmiydi ucuzundan çektirdim diyip forumda ağlayan?
İnsan kendi malını kötülemez
21 e al 24 e sat ne güzel iş.. üstelik arabayı hırpalamasına rağmen..
Şahsın kamuranın kendisini tanımam etmem sadece bir kaç kez forumda konularına tanık oldum ama buna benzer bir çok araç var ve millet bayılıyor neden tipsiz mipsiz dediniz anlamadım... kamuranın değil de başka bir üyenin olsaydı bu araç için denirdi ki: "üff harika bir gp" , "işte bu hayırlı satışlar" ve daha bir çok övgü...
bence haksızlık etmeyelim lütfen...
Saygılar...
jantlarıda satışa çıkarmış,
Tofaş - Fiat üretimi 17 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 800 TL Sahibinden satılık ikinci el - 93668208
arabası alınmaz ama jantlar alınır:)
bu mu güzel ben fransız kaldım :D:D
Ben bu araca 22.000 tl teklif etmiştim ama arkadaş satmak istemedi o fiyata. Aracı yakından gördüm kullandım test ettim gerçekten çok iyi gidiyor. Burda yazan arkadaşlar neye göre yazıyor bilmiyorum ama araç çok güçlü ve bakımlı, yakındanda çok hoş duruyor.
At yalani seviyim in*****
ahahah kamuranın yeni satış politikası :)
arabanın sesi çok güzel ama ne yalan söliyim :D