davlumbaz sorunu çözüldü mutlaka okuyun
Dün akşam üzeri mutlu mutlu GP ile bornovadan çeşmeye gitme üzere yola çıktım. ve ilk defa yalnız başa otoyola çıkıyordum...
Bornoadan otoyola girdim ve biraz hızlı gittim(160 civarı) yaklaşık 20 km kadar böyle gittim. gişelere yaklaştığımda sanki alçaktan uçan helikopter varmış gibi ses gelmeye başladı etrafa baktım bişey göremedim ve kısa bir süre devam ettim ses kesilmeyince yavaşladım ve ses azaldı hemen durdum gördüğüm manzara karşısında şok oldum....
ön sol davlumbazın yarısı yoktu elimle sıkıştırmaya çalıştım 1 km kadar idare etti daha sonra yolda tel gibi bişey bulup tampona bağladım ve 80 km kadar devam edip yolu tamamladım....
davlumbazların kötü olduğunu biliyordum ama böyle birşey aklımın ucundan dahi geçmezdi.
yinde kaza yapmadığım için kendimi şanslı hissediyorum
Bunu garanti kapsamından hallettirebilir miyim?
Çeşmeden selamlar
Emir gelince lifte aldık elimle hafif ittirince aynı şekilde yerinden çıktı. yani yine direk otoyola çıkıp bassam aynı hale gelcekti...
Fotoğraftada görüldüğü gibi özel olarak metal bir parça yapıldı böylece sabitlendi. Ayrıca o görünen vidayıda tekrar taktık Emirin tanıdığı Mazda servisinde şuan oldukça sağlam oldu.
Uygulamanızı tavsiye ederim
https://img504.imageshack.us/img504/...oto0005og5.jpg